Du har 0 vare i kurven
SettingsManage template
Logg inn X

 

CND introduserer en ny måte å bringe farge til dine kunder: Additives en iøynefallende samling av rene pigmenter og skinnende effekter. Bland Additives i ethvert CND pulver eller gele, eller legg det over CND Shellac for den ultimate kunstneriske frihet. En ny generasjon negledekor som appellerer til selv den mest tradisjonelle kunden.

Sofistikert, runwayinspirert, det nye "må-ha" tilbehøret: negledekor, har vokst opp og blitt chic (bye-bye til klistremerker og palmer!). Bland pigmenter og effekter inn i dine pulver eller geleer, eller bruk layering som en avsluttende touch på Shellac.

Denne nye generasjonen av negleartisteri bringer sammen en rekke kosmetiske karakterer, rene pigmenter og effekter for negler - i allsidige, dramatiske farger, sammen med coutureeffekter, fra subtil glød til blendende gnister.

"Additives gir negledesignerne uendelige muligheter til å kunstnerisk blende kundene, både billedlig og bokstavelig talt"- sier CND's Co-founder, Jan Arnold.

Nå kan du tilføre ennå mer verdi og kreativitet til dine behandlinger med å tilby en unik, komplett spesialtilpasset farge, tekstur og detalj. Graderinger, perlemorskimmer, glitrende detaljer, nesten neon - det er ubegrensede muligheter! Additives er perfekt for negledesignere på ethvert nivå!

Se bilder og beskrivelser av hvert enkelt produkt i vår nettbutikk

   
  Her er din palett
 

Pigment 7g
Pigment Effects 7g
Effects 7g  

Luksuriøse farger i sin reneste form
Skinnende, dramatiske farger med et hint av shimmer
Gjennomskinnelig, skinnende glitter
                                         

 

Kunsten å blande!

Væske & Pulver
Legg en liten mengde av pulver og en "dash" av ønsket Additives i en tom blandekopp. Sett lokket på blandekoppen og rist for å blande godt. Bland aldri mer enn 30% Additives i en pulverblanding.


Gele
Legg en liten mengde gele i en blandekopp og en "dash" av ønsket Additives. Rør forsiktig med en spatel eller trepinne til det er grundig blandet. Bruk en langsom, jevn bevegelse for å unngå bobler. Bland aldri mer enn 30% Additives i en geleblanding.


CND Shellac og Vinylux
Dypp en tørr pensel i ønsket Additives og deretter påfør forsiktig i det klissete laget av Shellac som har herdet to minutter. Påfør Shellac Top Coat for å forsegle og beskytte designet og herde i to minutter.


 

 

 

 


 

 CND Paradise Collection

INNEHOLDER:
º Tropic Sunrise
º Island Heat
º Pink Lotus
º Midnight Tide
º Sizzling Sand

º GRATIS CND tommelpalett og mini spatel 

Spesialtilpass farger med CND Additives!

CND Additives PARADISE COLLECTION er en spennende, forførende samling av rene pigmenter og skinnende effekter som tar den perfekte manikyren ett skritt videre. Bland Additives i ethvert CND pulver, gele og Vinylux, eller legg det over CND Shellac for den ultimate kunstneriske frihet. Kittet inneholder 5 farger og en lekkert CND smartphone veske. Fargene selges ikke løst og kitet kommer bare i et begrenset opplag spesielt tilpasset sommerens farger i CND Shellac og Vinylux.

 

 

SHOP
Se de ulike produktene med produktbeskrivelse og legg dem i din handlekurv nå! 

 

 

KURS
Ønsker du å lære mer, finn et kurs nær deg.

Shellac og dekor ►

VERKTØY OG SUPPORT PRO
Referanser og ressurser for produktgruppen.

Produktprofiler ►

HMS-datablad (MSDS) ►
Bildemateriell ►


Steg- for-steg

NEGLAKADEMIET AS
Drammensveien 159
0277 OSLO
©NeglAkademiet AS
KUNDESERVICE:
Ring oss på 23 25 36 36
Avdelinger og kontakter
Om oss
LES MER OM:
Negler
Neglepleie
Neglelakk
Manikyr
Pedikyr
Shellac
Negledesign
Kurs i negledesign
Akrylnegler
Gelenegler