Du har 0 vare i kurven
SettingsManage template
Logg inn X

 

Forfriskende nytelser

Leken og rikelig, Scentsations kremer og såper gir en harmonisk, ren og frisk duft med en oppskrift som er designet for å mykgjøre huden og berolige sjelen. Scentsations kremer og såper gir deg valgmuligheten blant en rekke forskjellige, unike dufter.

Med oppkvikkende valg for alle dine innfall, Scentsation krem og såpe er som sukkertøy for sjelen.

Scentsation hand & body lotion: Fuktighetsgivende krem med en hyggelig balanse av dufter som mykgjør og fukter. Silkemyk hud har aldri vært så enkelt.

Scentsation hand & body wash: Et blendende arrangement som skånsomt renser huden og etterlater den med en ren og forfrisket følelse.
 

Se bilder og beskrivelser av hvert enkelt produkt i vår nettbutikk

 

 

VALGMULIGHETER FOR ALLE SINNSTEMNINGER

Krem og såpe for både hender og kropp skreddersydd til enhver sinnsstemning. Scentsations kremer og såper gir deg valgmuligheten blant en rekke forskjellige, unike dufter. De gjør det enkelt å få en vakker hud.


 

 

 

 

VELBEHAG HVER DAG

Duftkombinasjonene du ikke finner i noen annen serie, har gjort Scentsations til en mangfoldig vinner av NAILS Magazine’s årlige ”Readers’ Choice Award”. Du finner Scentsations i salonger over hele verden.

 

 

 

EN OVERRASKELSE FOR ENHVER SESONG

Praktfull hud - vinter, vår, sommer og høst. Scentsations velbalanserte kremer og såper gir nydelig fuktighet og er av samme høye kvalitet som du alltid forventer av produkter fra CND. Forførende såper som skånsomt rengjør huden og etterlater den med en forfrisket og velduftende følelse. Fuktighetsgivende kremer, med en behagelig balanse av dufter som mykgjør og fukter. Å få silkemyk hud har aldri vært så enkelt!

 

 

 

SHOP

Se de ulike produktene med produktbeskrivelse og legg dem i din handlekurv nå! 

 

 

VERKTØY OG SUPPORT PRO
Referanser og ressurser for produktgruppen.

Produktprofiler ►

HMS-datablad (MSDS) ►
Bildemateriell ►


Steg- for-steg


Instruksjonsvideoer ►

NEGLAKADEMIET AS
Drammensveien 159
0277 OSLO
©NeglAkademiet AS
KUNDESERVICE:
Ring oss på 23 25 36 36
Avdelinger og kontakter
Om oss
LES MER OM:
Negler
Neglepleie
Neglelakk
Manikyr
Pedikyr
Shellac
Negledesign
Kurs i negledesign
Akrylnegler
Gelenegler