Du har 0 vare i kurven
SettingsManage template
Logg inn X

Finn en sertifisert CND Shellac salong nær deg

CND Shellac har vært en kjempesuksess siden det ble lansert i Norge 5. mai 2010 og stadig flere salonger tilbyr denne behandlingen. For at du som forbruker enkelt skal finne en salong nær deg som tilbyr et større utvalg av farger gir vi deg denne søke tjenesten. Listen vil bli kontinuerlig oppdatert.

Les mer om Shellac her

 

Hvordan finner jeg en salong?
Først velger du hvilket distrikt du ønsker å finne en salong i ved å velge ønsket fylke i nedtrekksliten over kartet. Du vil da få opp en liste over alle salonger i valgte område. Ved å klikke på ønsket salong i listen får du på kartet til høyre se salongens plassering. Eller du kan etter å ha valgt ønsket distrikt klikke på ditt nærområde på kartet for å se hvilke salonger som ligger nærmest deg.

 

Til salongeiere
Driver du en salong som tilbyr CND Shellac og ønsker å sertifisere din salong for å komme med på denne listen, logg inn på våre sider for profesjonelle og les igjennom vilkårene for sertifisering før du registrere din salong. Er du allerede registrert, men finner at din salong er oppført med feil informasjon send oss en e-post med korrigeringer og vi endrer det for deg!

Registrer min salong nå

 

NEGLAKADEMIET AS
Drammensveien 159
0277 OSLO
©NeglAkademiet AS
KUNDESERVICE:
Ring oss på 23 25 36 36
Avdelinger og kontakter
Om oss
LES MER OM:
Negler
Neglepleie
Neglelakk
Manikyr
Pedikyr
Shellac
Negledesign
Kurs i negledesign
Akrylnegler
Gelenegler