CND NAILATHON – Mediterranean Dream

 

 

Er du klar for et fem timers MARATON med negler i fokus?

 

Sett av kvelden 27. juni fra kl. 16:00 til 21:00 og delta på CND NAILATHON, et GRATIS live online arrangement med undervisning og demonstrasjoner presentert av CND.

 

Opptak fra LIVE sendingene kan dere se her >>

 

 

For dere som fulgte NAILATHON sendingen live og fikk rabattkode gikk bruken av den ut  28. juli kl 24:00

 

 

Ny inspirasjon og kunnskap uansett teknikk

 

Med Mediterranean Dream som tema er det klart for en forrykende kveld med sommerens trender og farger som inspirasjon når CND fyller på med ny kunnskap, demonstrasjoner, tips og triks. Uansett teknikker du jobber med, her får du alt fra gele og akryl til farger med gelelakk og neglelakk. Som alltid vil CND også gi deg kunnskap og produkter som tar ekstra godt vare på kundens hender, føtter og naturnegler i fantastiske manikyr- og pedikyrbehandlinger. Alt sammen krydret med trender og design perfekt for sommeren, hentet fra kjendiser, de store motehusene og Fashion Weeks verden over. Les mer for å se hva du har i vente og hvilke eksperter som kommer for å gi deg et uforglemmelig maraton ledet av CND sitt eget ikon i bransjen co-fonder av CND Jan Arnold. Detaljert program og introduksjon av alle finner du nederst på denne siden.

 

Gå ikke glipp av denne kvelden LIVE fra CND sitt studio. For deg som følger sendingen vil det dukke opp gode tilbud i NeglAkademiet sin nettbutikk. Husk å melde deg på for å få tildelt pålogging til sendingene.

 

 

Et variert og stjernespekket program

Programmet er spekket med anerkjente negledesignere og CND undervisningsambassadører som vil lære deg unike teknikker og demonstrere de siste trendene for sommeren ved bruk av CND SHELLAC, CND VINYLUX og CND PLEXIGEL. Som det ikke er nok vil du få en grundig introduksjon og gjennomgang av de innovative virkestoffene i CND sin nyeste lansering innen manikyr og pedikyr CND PRO SKINCARE. Denne unike produktgjennomgangen med tips og triks må du ikke gå glipp av! Jobber du med akryl vi du få demonstrert fantastiske design sammen med CND SHELLAC, men det stopper ikke der.

Trendsetteren CND har også invitert kjendisverdenens egen negledesigner Tom Bachik som vil gi deg populære designs som han har skapt for kjendiser i musikk- og filmindustrien. Lær deg design du kan tilby dine kunder i sommer som han har hentet fra sitt arbeid med kjendiser som Jennifer Lopez, Selena Gomez og Camila Cabello. Videre vil Richael Korr hjelpe deg å presentere din salong på sosiale media hvor Instagram og TikTok er viktige plattformer. Få med deg mange nyttige tips til hvordan du kan presentere ditt arbeid og lage enkle videoer for å nå flere kunder på den mest effektive måten.

Se detaljert program for det er mange flere godbiter denne kvelden du bare får må få med deg.

 

Dette er hva du får se

Kveldens program presenteres på engelsk, sammen med demonstrasjoner slik at det skal være enkelt for alle å følge med. Dette er personene du møter denne kvelden og hva du kan vente deg.

Klokken 16:05 - Tamara Di Lullo

CND Pro Skincare

Tamara har vært CND Education Ambassadør siden 2017. Tamara sitt arbeid vises jevnlig i bransjepublikasjoner som Elle eller Salong Magazine, og hun har samarbeidet med CND sin designlab for å lage design for Toronto- og New York Fashion Weeks.

Hun vil presentere CND sine Pro Skincare produkter og hvordan de brukes, forklare effekten av prebiotika og gi oss manikyr- og pedikyrtips.

Klokken 16:30 - Kris Kiss

7 Layering`s with CND SHELLAC

 

Kris Kiss er en prisvinnende neglestylist som har jobbet som negledesigner i 29 år. Ved siden av å drive sin egen salong, deltar hun regelmessig på New York Fashion Week, TV-produksjoner og fotoseanser, og har flere kjendiskunder.

Kris vil introdusere alle fargene i den nye Mediterranean Dream Collection. Hun vil presentere layering teknikken du kan bruke til å skape uendelige fargealternativer og viser 7 forskjellige layering med bruk av de nye sommerfargene i Shellac.

Klokken 17:00 - Richael Corr

Spicing up your Instagram Reels & TikToks

CND Education Ambassadør Richael Korr er en multi-prisvinnende neglekunstner. Hennes salong har blitt omtalt på TV og i trykte medier flere ganger. Hun er ivrig etter å prøve nye trender både på negler og på sosiale medier.

TikTok og Instagram er svært viktige plattformer for en profesjonell negledesigner. I sin presentasjon skal Richael forklare hvordan du kan presentere nytt innhold og nye ideer, lage enkle videoer og nå ditt publikum på den mest effektive måten.

Klokken 17:30 - Kelly Melanitou

Sculpting nails with CND PLEXIGEL Color Builder

 

Kelly Melanitou har jobbet i negleindustrien siden 2005. Hun har vært i over 40 land rundt om i verden for å undervise og veilede profesjonelle negledesignere og instruktører. Hun har jobbet på Fashion Week i New York, Milano, London og Paris og har vært omtalt i flere magasiner. Kelly er for tiden en internasjonal dommer for neglekonkurranser i Europa og Asia, inkludert Nailympia.

Hun vil vise deg steg-for-steg hvordan du skulpterer negler i middelhavsstil med CND PLEXIGEL Color Builder og farger fra sommerkolleksjonen.

Klokken 18:00 - Valerie Ducharme

French Manicures with CND VINYLUX

 

Valerie Ducharme er en gründer og en kunstner. Hun åpnet sitt eget neglakademi i Canada hvor hun deler lidenskapen sin med tusenvis av negledesignere. Hun har vunnet mange konkurranser og er ofte dommer for internasjonale konkurranser og andre arrangementer i skjønnhetsbransjen.

Valerie liker å eksperimentere med CND sin VINYLUX neglelakkserie. Hun vil dele noen ideer med bruk av sommerfarger inspirert av den franske rivieraen.

Klokken 18:30 - Helen Burton-Ward

Blue & White Architectural Nails with CND PLEXIGEL

 

Helen er neglekunstner og CND Education Ambassadør fra London, England. I 3 år har hun jobbet med utdanning for CND og driver også sin egen prisvinnende salong. I 2019 ble hun tildelt årets «Natural Nail Specialist». Hun har jobbet på moteshow, fotoseanser og skrev også sin egen spalte i Scratch Magazine.

Hun kommer til å ta deg gjennom en kort veiledning med CND Plexigel og fullføre neglene med den nye CND Shellac Mediterranean Dream Collection. Dette designet fokuserer på å lage arkitektoniske negler som er raske og effektive, og omfatter også skjønnheten og tradisjonen fra den fantastiske øya Santorini, Hellas.

Klokken 19:00 - Lavette Cephus

Making Lemons into Limoncello with CND Liquid & Powder

 

Lavette er en mentor og instruktør i skjønnhetsbransjen med 15 års erfaring og har flere utmerkelser. Hun har utført redaksjonelt arbeid for mange magasiner. Hun har vært artist i New York Fashion Week og eier sin egen salong i Toledo, Ohio.

Hun vil vise deg steg-for-steg hvordan du kan lage et fargerikt design med CND Liquid & Powder og CND Shellac.

Klokken 20:00 - Tom Bachik

Jaw-dropping Celebrity Nail Art

 

Tom Bachik er kjendisverdenens negledesigner. Han er en favoritt blant mange populære kjendiser fra både musikk- og filmindustrien, inkludert Jennifer Lopez, Selena Gomez og Camila Cabello. Han startet sin karriere med CND og som grafiker. Han henter inspirasjon fra sin historie med grafisk design og skateboard.

Han vil dele sine populære designs som han har skapt for kjendiser.

Klokken 20:30 - Emily Nash

Nightlife Ready Runway Nails

 

Emily Nash har jobbet med negler i 10 år. Hun elsker å male og tegne og drive med neglekunst. Emily har jobbet som instruktør og reist landet rundt for å undervise og jobbe på messer.

Hun vil lage et eksotisk negledesign som er like trendy hvis du er ute på en klubb eller går nedover catwalken.

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies