Microblading og Permanent Makeup


Nouveau Contour er forretningsmuligheten du IKKE vil gå glipp av!
Ønsker du en ny karriere innen skjønnhet og velvære? Bli en del av et av de raskest voksende fagfeltene i skjønnhetsbransjen, permanent makeup og microblading. Vi tilbyr komplett utdanning og tett oppfølging slik at du får suksess i en lukrativ bransje i vekst.

Nouveau Contour har siden 1997 vært en markedsledende innovatør som utvikler nye teknikker til høyeste standard på verdensmarkedet. De distribuerer utstyr, nåler og pigmenter av høyeste kvalitet og tilbyr utdanning med fokus på fagutvikling, videreutvikling og innovasjon.

For å sikre deg den beste utdanningen har vi Nouveau Contour Master instruktører som holder seg faglig oppdatert ved årlige oppdateringer hos Nouveau Contour i Nederland og Permanent makeup World Conference. Med deres lidenskap for å tilby det beste av de nyeste teknikkene, kvaliteten og servicen er du i de beste hender på vei inn i en av de raskest voksende spesialiseringene i skjønnhetsbransjen med svært god fortjeneste. En behandling med permanent makeup eller microblading tar omtrent like mye tid som en vanlig ansiktsbehandling, men du vil tjene opp til 50% mer pr time!

I Nouveau Contour sine utdanningsprogrammer får du et bredt utvalg av kurs med store muligheter for videreutvikling innen nye teknikker og masterprogram også etter år i bransjen.

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies