Vippeextension og Vippeløft

 

VIPPEEEXTENSIONS

Markedet for vippeextensions har hatt en voldsom vekst de siste årene, og både salonger og kunder etterspør kvalitetsorienterte, profesjonelle produkter og terapeuter som er tilpasset det norske markedet. NeglAkademiet er derfor stolt av å kunne tilby LaveriaLashes – en norskutviklet totalleverandør på vippemarkedet. Alle produktene finner dere fast i vårt sortiment og kursene holdes av LaveriaLashes og deres svært ettertraktede instruktører som tar deg gjennom et undervisningsprogram hvor høy kunnskap og profesjonalisering av faget i det norske markedet står i fokus.

Med LaveriaLashes sin grunder Marina Rasool og hennes ettertraktet team av instruktører tilbyr de skreddersydde opplæringsprogram for den enkelte deltaker gjennom undervisning i mindre klasser, noe som gir rom for tett oppfølging.  Laveria Lashes sitt hovedfokus er at du skal få den kunnskapen og teorien du trenger for å bli en dyktig vippetekniker, og de vektlegger at du skal kunne gå ut av kursene med høy selvtillit innenfor faget.

LaveriaLashes er alltid oppdatert på de seneste vippetrendene, og brenner for profesjonalisering av det norske vippemarkedet. Med produkter fra LaveriaLashes, og terapeuter utdannet gjennom LaveriaLashes undervisningssystem, er du alltid sikret et kvalitetsbevisst resultat.

VIPPELØFT

Årets største nyhet på skjønnhetsfronten for vipper er på full fart inn i norske skjønnhetssalonger. Vippeløft er for kundene som ønsker å få maks ut av sine naturlige vipper. Det anerkjente merket LASHUS er endelig i Norge, presentert av NeglAkademiet, som med 30 år på det norske markedet stiller høye krav til kvalitet, integritet og presisjon hos sine nye lanseringer. Derfor var LASHUS et naturlig førstevalg og gleden er stor for å kunne være din totalleverandør av produkter og undervisning i Norge.

LASHUS er et profesjonelt og pålitelig vippeløftmerke som står for ærlighet, integritet og kjærlig til vippeindustrien. LASHUS ble skapt for å få kvinner til å føle seg – fab-u-lash – fantastisk! Under slagordet “Raise your Gaze” gir LASHUS deg mulighet til å gi kundene dine en volumgivende og oppløftende vippebehandling uten å gå på kompromiss med en naturlig følelse. Og det beste av alt? Behandlingen varer i opp til 8 uker! Så løft blikket og gjør deg klar til å oppdage Norges nye skjønnhetsfavoritt LASHUS.

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies