Vippeextension

 

VIPPEEEXTENSIONS

Markedet for vippeextensions har hatt en voldsom vekst de siste årene, og både salonger og kunder etterspør kvalitetsorienterte, profesjonelle produkter og terapeuter som er tilpasset det norske markedet. NeglAkademiet er derfor stolt av å kunne tilby LaveriaLashes – en norskutviklet totalleverandør på vippemarkedet. Alle produktene finner dere fast i vårt sortiment og kursene holdes av LaveriaLashes og deres svært ettertraktede instruktører som tar deg gjennom et undervisningsprogram hvor høy kunnskap og profesjonalisering av faget i det norske markedet står i fokus.

Med LaveriaLashes sin grunder Marina Rasool og hennes ettertraktet team av instruktører tilbyr de skreddersydde opplæringsprogram for den enkelte deltaker gjennom undervisning i mindre klasser, noe som gir rom for tett oppfølging.  Laveria Lashes sitt hovedfokus er at du skal få den kunnskapen og teorien du trenger for å bli en dyktig vippetekniker, og de vektlegger at du skal kunne gå ut av kursene med høy selvtillit innenfor faget.

LaveriaLashes er alltid oppdatert på de seneste vippetrendene, og brenner for profesjonalisering av det norske vippemarkedet. Med produkter fra LaveriaLashes, og terapeuter utdannet gjennom LaveriaLashes undervisningssystem, er du alltid sikret et kvalitetsbevisst resultat.

 

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies