CND Boot Camp 2021

CND Boot Camp 2021

Neglebransjen er i sterk utvikling og behovet for seriøs, god og faktabasert undervisning er viktigere enn noen gang. NeglAkademiet har drevet sitt akademi siden 1989 og har nå behov for å øke staben med CND instruktører (CND Education Ambassadors). Behovet gjelder både for instruktører til online- og klasseromsundervisning i hele Norge.

Har du erfaring, og ønsker videreutvikling? Liker du å dele din kunnskap, undervise og hjelpe andre? Har du en instruktørspire i deg og ønsker en utfordring? Søk nå for å bli med på CND-universets vakreste eventyr, CND Boot Camp!

Til høsten arrangerer CND en etterlengtet International Boot Camp hvor vi nå er i gang med utvelgelsen av Norges kandidater. CND har alltid stått for kunnskap, kvalitet og nyvinning. Denne instruktørtrening er kjent for å være krevende og tøff, men er et livsvarig minne for alle som har fått muligheten til å delta. Det nye med årets Boot Camp er at det er digital, noe som gjør det mer effektivt, lettere tilgjengelig for hele verden, kostnadsbesparende for deg som deltaker og ikke minst, tilpasset den verden vi nå lever i. Her vil du med en gang lære hvordan du best underviser både online og i et klasserom.

 


Søknad

For å melde din interesse, sender du oss en e-post med diplomer og informasjon om deg selv. Blant de kvalifiserte, vil NeglAkademiet sende en håndfull søkere videre til CND sitt uttak. CND vil så velge ut totalt 60 kandidater fra hele verden som får delta på Boot Camp 2021.

 


Søknadskriterier

  • Du må bruke CND produkter og ha utdannelse med diplom innenfor teknikkene; Liquid & Powder, Gel og CND Shellac. (Er du utdannet fra en annen leverandører, ta kontakt med oss så finner vi en løsning).
  • Hvis du blir valgt ut, må du før Boot Camp gjennomføre Maria Newman sitt grunnleggende onlinekurs https://nailknowledge.org/nailknowledge-expert-marian-newman som en del av utdanningen.
  • Den enkelte deltaker står selv for alle utgifter.
  • Du må ha en genuin lidenskap for CND sine produkter.

 


Etter bestått Boot Camp vil du ha muligheten til å få en instruktørkontrakt med NeglAkademiet. Du vil da bli innleid som instruktør på våre CND kurs som selvstendig næringsdrivende. Viktig å merke seg at du blir ikke ansatt eller kan holde kurs på vegne av CND utover dette.

Høydepunktet i karrieren for mange av oss som jobber med CND til daglig er å bli valgt ut til å være med på den prestisjetunge CND Boot Campen. Vi gleder oss til å motta nettopp din søknad til den aller første digitale CND Boot Camp!

 

Madeleine Forsell
Fagansvarlig NeglAkademiet AS
Dir. 458 68 491

Last ned som utskriftsversjon her >>


CND Boot Camp

Meld deg på dette kurset:

Gå videre
Kurs Page Form
Personlig informasjon:
Les mer
ØNSKER DU MER INFORMASJON?
Send en melding så hjelper vi deg.
Kontakt meg
Kontakt Kurs Form
Kontakt meg angående denne tjenesten
Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies