CND PLEXIGEL – ONLINE Produktopplæring

CND PLEXIGEL – ONLINE Produktopplæring

Online livestreamet produktgjennomgang

 

CND forsetter sin banebrytende utvikling for neglebransjen og presenterer et helt nytt brush-in-a-bottle gele system. Ikke bare får du nå en gele i flaske med pensel, men også et alt-i-ett system for tilpasninger til både neglens tilstand og kundens ønsker.

Kundene står ovenfor mange ulike utfordringer når det kommer til neglens påkjenning, slitasje og utseende. Blant de hyppigste utfordringene er knekk, sprekker, deling eller flate negler. Ofte trenger bare en eller to negler reparasjon i stedet for alle ti. Hva er mer frustrerende enn å knekke en negl og tenke at du må file ned alle sammen? Nå, med CND PLEXIGEL, trenger du ikke det lenger og vanlige negleproblemer kan løses med letthet – uten krukker, tuber og søl.

 

HVEM PASSER BEHANDLINGEN FOR?

Kundene kan være alt fra de som sliter med at en eller flere negler er svake, lett knekker, sprekker, fliser seg eller er flate, til de som ønsker kunstnegler med lange forlengelser og mer styrke. Nå forenklet med et alt-i-ett system, kompatibelt med CND Shellac for de som ønsker en behandling avsluttet med farge.

Hva gjør PLEXIGEL for kunden:

Gelelakk kunder: Shaper tar gelelakkbehandlingen videre mot forsterkning, påføres med pensel slik du som lakkerer kjenner det, og gir kunden ekstra styrke og holdbarhet til fargen i 3+ uker.

Gele- og akryl kunder: Builder halverer tiden ved å øke hastigheten og enkelheten ved bygging, rebalansering og etterfylling. Kunden får lette, sterke forlengelser på samme måte som hun kjenner det fra tradisjonelle kunstnegler med 3+ uker holdbarhet.

Dekor kunder: Hev tilbudet og forbedre din kreativitet med Shaperen sitt krystallklare utseende. Gi kunden uendelige muligheter til form og tekstur inkludert innstøping og innkapsling av dekorelementer eller å blande inn pigmenter og additives.

 

HVEM PASSER PRODUKTOPPLÆRINGEN FOR?

CND PLEXIGEL Shaper er en krystallklar, brush-on gele som fyller, jevner ut og former negleplaten. Perfekt for naturlige forsterkninger og korte forlengelser. Den krystallklare formelen er også utmerket til dekorering. CND PLEXIGEL Builder er litt tykkere i viskositet og derfor lettere å lage lengre forlengelser som krever mer apex og oppbygging.

CND PLEXIGEL er et profesjonelt system som leveres med to ulike geleer i tillegg til Bonder og Protector. Systemet er designet for alle profesjonelle ferdighetsnivåer. PLEXIGEL Shaper er i salg til deg som utfører gelelakkbehandlinger eller er negledesigner. PLEXIGEL Builder er kun for deg med utdanning innen kunstnegler med gele eller akryl og som har kunnskapen til å bygge og forme lange forlengelser med apex og styrke.

For å delta på denne produktopplæringen må du kunne vise til utdanning innen bransjen, og ved kjøp av PLEXIGEL Builder må dokumentasjon på utdanning innen kunstnegler med gele eller akryl fremlegges.

CND PLEXIGEL sin teknologi er designet for en allsidig og praktisk løsning på mange av våre utfordringer med neglene og gir 3+ ukers styrke, lengde og form med minimal påføringstid. Det enkle systemet med pensel i flasken krever ingen blanding eller dypping, mens den tilpassede penselen og den selvutjevnede formelen gir en jevn og presis påføring.

 

HVA VIL JEG LÆRE?

* Produktlære og sortiment
* Demonstrasjoner
* Behandlingsprogram/etterbehandlinger

 

HVA ER ONLINE LIVESTREAMING?

Hele produktopplæringen og demonstrasjoner gjennomføres live online hvor du som kursdeltager vil se presentasjoner og demonstrasjoner. Du vil under hele kurset kunne se og kommunisere med instruktøren.

PLEXIGEL produktopplæring krever påmelding for kunne gi deg tilgang til lukket online-arrangement.

 

MER INFORMASJON

Kontakt vår kursavdeling på 40 00 59 26 eller send oss en E-post

 

 

 

PRIS
GRATIS
Deltagelse krever påmelding i forkant og inkluderer ingen produkter.

HVOR OG NÅR

ONLINE Livestreamet produktopplæring

Se kursliste
30.08.23
30
august
30.08.2023 ONLINE 11:00 - 13:00
Meld deg på dette kurset
25.10.23
25
oktober
25.10.2023 ONLINE 18:00 - 20:00
Meld deg på dette kurset
28.11.23
28
november
28.11.2023 ONLINE 11:00 - 13:00
Meld deg på dette kurset
CND PLEXIGEL
ONLINE
produktopplæring

Meld deg på dette kurset:

Gå videre
Kurs Page Form
Personlig informasjon:
Les mer
ØNSKER DU MER INFORMASJON?
Send en melding så hjelper vi deg.
Kontakt meg
Kontakt Kurs Form
Kontakt meg angående denne tjenesten
Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies