NC Eyeliners – PMU GRAND MASTER

Nouveau Contour – Permanent Makeup

Eyeliners – Grand Master, 3 dag

Dette er et kurs for deg som er utdannet innen permanent makeup og som kan vise til godkjent sertifikat/diplom.

Ved å analysere kundens ansikt før du måler og tegner opp, ser man på ansiktets fasong og om ansiktet har en myk eller sterk kontur. Dette vil være med på å bestemme hvilken teknikk du skal bruke for å få det beste resultatet.

Under dette kurset vil du få avansert høykvalitetstrening og lære om hvordan pigmentere alle de forskjellige teknikkene;


Master Ving Eyeliners – 1 dag

Her lærer du hvordan lage en bredere eyeliner over øynene med en feminin designavslutning, opptegning i forkant av selve behandlingen og om de forskjellige nåletypene.


Master Duotone, Multicolor & Contrast Eyliners – 1 dag

Lær å lage en delikat og moderne eyeliner med to farger. Denne teknikken gir fantastiske muligheter og Nouveau Contour har et bredt spekter av forskjellige eyelinerpigmenter å velge i. Her får man virkelig muligheten til å skreddersy en eyeliner tilpasset enhver kunde.


Master Smokey Eyliners – 1 dag

Ikke alle ønsker en sterk eyeliner, for noen kan det være for hardt for deres uttrykk. Her lærer man å lage en dusere eyeliner både over og under, får innføring i hvilke nåletyper, forskjellige teknikker og riktig pigmentvalg for å komme frem til ønsket resultat.

 

HVA VIL JEG LÆRE?

* Hygiene
* Opptegning
* Teknikker
* Pigmentering
* Pigmentfarger
* Nålevalg

 

Vi holder kurs for maks 4 personer pr. instruktør for å sikre deg tett og god oppfølging under hele kurset.

Kurset inneholder teori og praksis med praktisk trening på matter og modell. Vi ser gjerne at du skaffer dine modeller selv, men vi er også behjelpelig med dette.

Kurset går over 3 dager og etter endt kurs og tilfredsstillende resultat, vil du få utdelt et internasjonalt Nouveau Contour diplom. Dersom du ikke har gode nok kvalifikasjoner til å bestå kurset, vil man trenge mer praksis og eventuelt kjøpe til flere treningsdager. 

Du kan bygge videre på dette kurset med grunnkurs og masterkurs i Eyebrow og/eller Lips.

 

Har du ikke den riktige grunnleggende kunnskapen, må du delta på 1 dag basis teori og 1 dag basis permanent makeup for eyeliner. Hver dag koster kr 5.950,-. Dette er også en mulighet for deg uten forkunnskaper som kun ønsker å utføre Eyeliner behandlinger med Permanent Makeup.  Ta kontakt så setter vi opp en kurspakke for deg.

 

ØNSKER DU FINANSERING?

Om du ønsker å dele opp eller utsette betalingen av kurset, samarbeider vi med Svea finans. Legg inn et notat i påmeldingen om at du ønsker delbetaling så tar vi kontakt og hjelper deg videre.

 

MER INFORMASJON

Kontakt vår kursavdeling på 40 00 59 26 eller send oss en E-post

 

PRIS
KR 17.250
Prisen inkluderer forbruksmateriell og lån av utstyr.

HVOR OG NÅR

OSLO

Se kursliste

Ønsker du å delta på dette kurset, vennligst ta kontakt for en tilrettelagt dato som passer deg.

Nouveau Contour
GRAND MASTER:
Eyeliners
Permanent Makeup

Meld deg på dette kurset:

Gå videre
Kurs Page Form
Personlig informasjon:
Les mer
ØNSKER DU MER INFORMASJON?
Send en melding så hjelper vi deg.
Kontakt meg
Kontakt Kurs Form
Kontakt meg angående denne tjenesten
Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies