GRATIS seminar høsten 2023

GRATIS seminar for negledesignere høsten 2023

Jobber du profesjonelt som negledesigner? Denne høsten forsetter vi med å tilby GRATIS seminarer med fokus på ulike merker, teknikker og nyheter. Med gode tilbakemeldinger fra vårens seminarer og stor etterspørsel er det med stor glede vi her presenterer høstens program.

Sett av datoene i kalenderen for det du ønsker å delta på nå, enten det er seminarer live online eller det avholdes i våre lokaler på Skøyen i Oslo.

Påmelding og mer informasjon finner du under hvert seminar og under menyen Kurs.

Benytt anledningen til å få faglig påfyll til dine behandlinger med fokus på god produktkunnskap, tips og triks samt inspirasjon. Vi har også noen helt nye produkter å introdusere hvor vi gir deg grunnleggende produktinformasjon og teknikker.

Seminarene er åpne for deg som jobber profesjonelt med negler innenfor de ulike behandlingsteknikkene. Vi har seminarer som passer uansett hvilken teknikk du bruker innenfor gele eller akryl. Enten du har lang erfaring eller nettopp har startet, vi har mye nytt å lære deg!

 

Høstens program for GRATIS seminar:

 


 

Her vil du få en god innføring i de ulike viskositetene til Light Elegance sine hard gels samt å kunne kombinere dem med riktige base- og top coat. Dette sammen med demonstrasjoner vil gi deg ytterligere forståelse for valg av riktig gele og teknikk til ulike negletyper.

STED: OSLO, Skøyen
DATO: Mandag 16.10.2023
TID: 09:30 – 12:00

Dette er for deg som jobber som profesjonell negledesigner med gele.


 

Vi presenterer Light Elegance sitt store utvalg av farger i hard gels, ColorGel, Glitter Gel og ButterCream. Du får innsikt i forskjellene og mulighetene for kombinering av både farger og effekter. Dette sammen med demonstrasjoner av gode påføringsteknikker både på naturnegler og kunstmaterialet vil gi deg faglig påfyll og muligheten til å utvide dine tilbud.

STED: OSLO, Skøyen
DATO: Tirsdag 17.10.2023
TID: 09:30 – 12:00

Dette er for deg som jobber som profesjonell negledesigner med gele eller akryl.


 

Her vil du som fotterapeut få faglig påfyll med fokus på reparasjon, forsterkning og rekonstruering av tånegler sammen med pleie av fotens hud. Resultater som gir svært fornøyde kunder, samtidig som du øker din fortjeneste uten å ta inn flere kunder eller øke behandlingstiden drastisk.

STED: OSLO, Skøyen
DATO: Tirsdag 31.10.2023
TID: 10:00– 14:00

Seminaret er åpent for deg som er utdannet fotterapeut eller er under utdanning


 

Vi presenterer CND Brisa sitt hard gel system for gelenegler. Her vil det i høst komme nye produkter dere vil elske, og som vi selvfølgelig vil gi en grundig gjennomgang. Du vil også få demonstrasjoner samt mange gode tips og triks på teknikker både for påføring og ulike resultat slik som fargevalg for babyboomers, naturlig utseende og fransk manikyr.

STED: OSLO, Skøyen
DATO: Mandag 30.10.2023
TID: 09:30 – 12:00

STED: ONLINE, Live
DATO: Onsdag 01.11.2023
TID: 10:00 – 12:00

Dette er for deg som jobber som profesjonell negledesigner med gele.


 

Vi presenterer Light Elegance sin byggende soak-off gel, JimmyGel. Geleen du bruker til både forsterkninger og forlengelser, alt i èn flaske med pensel for å spare tid ved påføring. Du vil få demonstrasjoner på både forlengelse og forsterkninger. Her vil vi gi mange gode tips og triks på teknikker både for påføring og ulike resultat slik som fargevalg for babyboomers, naturlig utseende og fransk manikyr.

STED: OSLO, Skøyen
DATO: Mandag 27.11.2023
TID: 09:30 – 12:00

Dette er for deg som jobber som profesjonell negledesigner med gele.


 

 

Banner image by gpointstudio on Freepik

Meld deg på dette kurset:

Gå videre
Kurs Page Form
Personlig informasjon:
Les mer
ØNSKER DU MER INFORMASJON?
Send en melding så hjelper vi deg.
Kontakt meg
Kontakt Kurs Form
Kontakt meg angående denne tjenesten
Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies