LE Fargegeleer seminar – oktober

.

Velkommen til 2 timer GRATIS seminar

Tema: Light Elegance fargegeleer

 

Tirsdag 17. oktober – OSLO

 

 


Nyheter, faglig påfyll og perfeksjonering med Light Elegance fargegeleer.


 

Sett av formiddagen 17. oktober og delta på et GRATIS Light Elegance seminar med fokus på deres store utvalg av farger i hardgeleene ColorGel, Glitter Gel og ButterCream. Du får innsikt i forskjellene og mulighetene for kombinering av både farger og effekter. Dette sammen med demonstrasjoner av gode påføringsteknikker både på naturnegler og kunstmaterialet vil det gi deg faglig påfyll og muligheten til å utvide dine tilbud.

Du vi også få presentert de spennende endringene som kommer denne høsten på sortimentet og emballasjen i tillegg til mindre størrelser og en lavere pris på noen av produktene. Disse endringene betyr mindre penger bundet opp på neglebordet ditt og muligheten til å ha flere farger tilgjengelig med en lavere kostnad. Vi gir deg en god oversikt over hva du kan forvente av endringer og nyheter denne høsten – vi gleder oss til å vise dere.

 


Seminaret er åpent for deg som jobber som profesjonell negledesigner med gele eller akryl enten du har lang erfaring eller nettopp har startet, vi har mye nytt å lære deg. Krever påmelding.

 

PROGRAM

9:30 – 10:00 Kaffe, te & mingling
10:00 -12:00 Faglig påfyll om dagens tema

STED

NeglAkademiet Oslo sine lokaler i Drammensveien 159, like ved Skøyen stasjon.

 

 

Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av prisbelønte HEMA-monomerfrie fargeformuleringer. Alle Light Elegance geleer kan blandes med hverandre for å oppnå ønsket konsistens eller farge. Alle geleene med farge og glitter er harde geleer som må files av og skal herdes i LED- eller UV lampe. Fargene er ultraintensive og rike på fargepigmenter, og det er kun behov for et ekstremt tynt lag ved påføringen for at du skal oppnå et flott resultat.

 

GRATIS
Begrenset antall plasser, deltagelse krever påmelding i forkant.

HVOR OG NÅR

OSLO

Se kursliste
17.10.23
17
oktober
17.10.2023 SEMINAR 09:30 - 12:00
Meld deg på dette kurset
GRATIS SEMINAR
LE Fargegeleer

Meld deg på dette kurset:

Gå videre
Kurs Page Form
Personlig informasjon:
Les mer
ØNSKER DU MER INFORMASJON?
Send en melding så hjelper vi deg.
Kontakt meg
Kontakt Kurs Form
Kontakt meg angående denne tjenesten
Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies