LE Gele seminar – oktober

.

Velkommen til 2 timer GRATIS seminar

Tema: Light Elegance Lexy Line Hard Gel

 

Mandag 16. oktober – OSLO

 

 


Faglig påfyll av Lexy Line sine ulike geleer og kombinasjoner av produktvalg. Nyttige tips og triks for best feste og holdbarhet.


 

På dette to-timers seminaret vil du få en god innføring i de ulike viskositetene til Light Elegance sine Hard Gels samt å kunne kombinere dem med riktige base- og top coat. Dette sammen med demonstrasjoner vil gi deg ytterligere forståelse for valg av riktig gele og teknikk til ulike negletyper.

Her får du en grunnleggende presentasjon av hvilke geleer vi anbefaler at du bruker på ulike kunder. Dette ut fra viskositet og egenskaper samt hvilke Bonding og Finishing produkter du kan kombinere sammen med de ulike geleene for å oppnå maksimalt resultat på ulike negletyper.

Benytt anledningen til å få faglig påfyll til dine behandlinger med fokus på god produktkunnskap, som gjør deg i stand til å velge produkter som gir fantastisk festeevne og holdbarhet.

 


Seminaret er åpent for deg som jobber profesjonelt som negledesigner med hard gele, enten du har lang erfaring eller nettopp har startet, vi har mye nytt å lære deg denne dagen. Påmelding kreves.

 

PROGRAM

9:30 – 10:00 Kaffe, te & mingling
10:00 -12:00 Faglig påfyll om dagens tema Lexy Line Hard Gel

STED

NeglAkademiet Oslo sine lokaler i Drammensveien 159, like ved Skøyen stasjon.

 

 

Light Elegance sin Lexy Line serie med geleer kommer i hele fem ulike konsistenser med hver sine unike fordeler. Alle Light Elegance geleer kan blandes med hverandre for å oppnå ønsket konsistens eller farge Alle de ulike konsistensene kommer i clear og i utvalgte rosatoner helt fra transparente nyanser til heldekkende rosafarger. I tillegg finner du et utvalg med flere nyanser hvit og natural.

 

GRATIS
Begrenset antall plasser, deltagelse krever påmelding i forkant.

HVOR OG NÅR

OSLO

Se kursliste
16.10.23
16
oktober
16.10.2023 SEMINAR 09:30 - 12:00
Meld deg på dette kurset
GRATIS SEMINAR
LE Lexy Line Gel

Meld deg på dette kurset:

Gå videre
Kurs Page Form
Personlig informasjon:
Les mer
ØNSKER DU MER INFORMASJON?
Send en melding så hjelper vi deg.
Kontakt meg
Kontakt Kurs Form
Kontakt meg angående denne tjenesten
Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies