Du har 0 vare i kurven
SettingsManage template
Logg inn X

DEN ORIGINALE CND SHELLAC

CND Shellac er verdens første originale farge med UV3 teknologi.  CND Shellac legges som en neglelakk og får utseende og holdbarheten til gele. Den sitter feilfritt i 14+ dager med en utrolig høy krystallklar glans uten riper, avskalling og matte overflater. Som om det ikke var nok, er nøkkelen til denne suksessen at den fjernes på bare 5 minutter uten noen filing på naturneglen.

Med enkelheten fra neglelakk og holdbarheten til gele er CND Shellac en Color Coat som gir eksepsjonell høyglans som varer i 14+ dager uten riper eller avskalling. Det trengs ingen filing på naturneglen verken før påføring eller under fjerning, noe som skiller CND Shellac fra fargede geleer og andre kunstmaterialer på markedet. Produktet har fått en enorm omtale verden over som den største innovasjonen innen skjønnhetspleie på over 30 år, både av profesjonelle og deres kunder.

Siden CND Shellac tørker med en gang, er den perfekt til både manikyr og pedikyr. Med en gang behandlingen er ferdig, er fargen helt tørr og det er umulig å påføre riper og hakk. Tenk deg hvor befriende det er å slippe den kjedelige tørketiden før man reiser fra salongen. Total behandlingstid er ca 30 minutter og inneholder da en enkel basemanikyr eller basepedikyr.

 

CND Shellac - NYHETER!

 

 

CND Shellac - DET KOMPLETTE SYSTEMET!

Følg de ulike linkene under for å gjøre deg kjent med sytemet og de ulike løsningene CND Shellac har og tilby deg!

PRODUKTENE
 •14+ dager med høy slitesterkhet
 • Fantastisk krystallklar glans

 • Null tørketid
 • Utrolige 5 minutter fjerning
 • Ingen skader på naturneglen

 

Les mer om produktene


 

FARGENE
CND Shellac fåes i nesten hundre nydelige farger hvorav de fleste matcher de mest solgte CND VINYLUX neglelakkfargene. CND Shellac er et profesjonelt  behandlingsprodukt.


Se alle fargene
 

 

STARTPAKKER
Alle produkter selges selvfølgelig løst, men ønsker du å gjøre et smart kjøp og spare penger, se på disse startpakkene.Se startpakkene nå
 

         
 
 

 

SPØRSMÅL OG SVAR
Har du spørsmål eller bare lyst til å lære litt mer? Vi anbefaler deg å lese dette, her får du informasjon hele CND™ Shellac™ systemet. LES NÅ!


SHOP
Se de ulike produktene med produktbeskrivelse og legg dem i din handlekurv nå! 

 

 

Finn en sertifisert
CND Shellac salong nær deg

Kunne du tenkt deg å få lagt CND Shellac på dine negler, ta kontakt med en sertifisert salong i din nærheten og gjør en avtale.

Er du salongeier og vil sertifisere din salong?

NEGLAKADEMIET AS
Drammensveien 159
0277 OSLO
©NeglAkademiet AS
KUNDESERVICE:
Ring oss på 23 25 36 36
Avdelinger og kontakter
Om oss
LES MER OM:
Negler
Neglepleie
Neglelakk
Manikyr
Pedikyr
Shellac
Negledesign
Kurs i negledesign
Akrylnegler
Gelenegler