Come On Over – Konvertering

Come On Over – Konvertering

Har du allerede utdanning innen kunstnegler i gele eller akryl med diplom fra en annen leverandør eller skole? Legger du gelelakk i dine behandlinger eller har du manikyr og pedikyr på din behandlingsmeny med produkter og opplæring fra en annen leverandør?

Har du lyst til å prøve ut våre anerkjente produkter for profesjonelle fra CND, Light Elegance, Lecenté eller Famous Names? Da hjelper vi deg gjerne i gang!

Dette gjelder selvfølgelig også for deg som ha utdanning fra NeglAkademiet som ønsker å utvide produktsortimentet innenfor dine teknikker.

 

HVEM PASSER DETTE FOR?

Come on Over eller konvertering om du vil, er for deg som trenger litt hjelp og veiledning, eller bare en innføring i produktsortimentet. Vi ønsker at det skal være enkelt å benytte tidligere utdanning og opparbeide kunnskap innenfor de ulike teknikkene med våre profesjonelle produkter – vi viser deg hvordan!

En slik introduksjon er for deg som er utdannet med diplom fra en annen leverandør eller NeglAkademiet i den teknikken du ønsker konvertering eller produktopplæring innenfor.

 

HVA VIL JEG LÆRE?

Ut i fra behov og ønsker vil vi tilpasse en introduksjon som passer for deg eller din salong. Her er det flere muligheter enten dere kommer inn til oss, vi kommer ut til dere eller vi møtes online.

Hovedfokuset i en slik introduksjon tilpasser vi hver enkelt deltaker eller salong, men typisk tema vil være:

* Produktsortiment
* Produktegenskaper
* Ulike påføringsteknikker
* Problemløsningsteknikker

 

HVA KAN JEG VELGE?

Her er hva vi kan tilby av konverteringer enten du vil ha introduksjon innenfor en eller flere teknikker eller flere produktserier.

Gelelakk
* CND Shellac Gel Polish
* Light Elegance P+ Gel Polish
* Lecenté Create Gel Polish

Manikyr eller pedikyr
* CND Pro Skincare
* Famous Names Releaf
* Light Elegance Q&Lu

Soft Gel – (gel in a bottle)
* CND Plexigel
* Light Elegance JimmyGel
* Lecentè Create Builder Gel

Hard Gel
* CND Brisa Gel
* Light Elegance Lexy Line

Akryl
* CND Liqud & Powder

 

HVA KOSTER DETTE?

Det skal ikke være dyrt å få en introduksjon og vi ønsker at det skal være enkelt å konvertere over til våre produkter. Ta kontakt og fortell oss hva du ønsker så finner vi sammen ut av hva du trenger også tilpasser deretter. Kanskje trenger du bare en enkel introduksjon av produktene som ikke koster deg noe eller vi kan sette sammen en skreddersydd kursdag for effektiv og trygg overgang, uansett vil vi strekke oss langt for finne den beste løsningen for deg.

 

MER INFORMASJON

Kontakt vår kursavdeling på 40 00 59 26 eller send oss en E-post – vi gjør det enkelt å konvertere.

Come On Over
Konvertering

Meld deg på dette kurset:

Gå videre
Kurs Page Form
Personlig informasjon:
Les mer
ØNSKER DU MER INFORMASJON?
Send en melding så hjelper vi deg.
Kontakt meg
Kontakt Kurs Form
Kontakt meg angående denne tjenesten
Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies