Ressursbank for profesjonelle

Ressursbank for profesjonelle

Under denne menyen vil vi samle ressurser for deg som er utdannet i bransjen. Her vil det etterhvert fylles på med mer informasjon som gjør det enkelt for deg å finne det du trenger på et sted.

 

Hvordan få tilgang som profesjonell

Vår virksomhet er i hovedsak utdanning og grossistvirksomhet med salg av produkter til salonger i hele Norge. Vår nettbutikk er derimot åpen for alle enten du jobber i bransjen eller kun ønsker å kjøpe produkter til hjemmepleie. Alle får se hele vårt sortiment av produkter med bilde og beskrivelser. Men en del av produktene er kun til salg for de som jobber i bransjen og du vil ikke få tilgang til å kjøpe disse produktene uten å være pålogget som profesjonell.

Finner du ikke det du leter etter, ta kontakt med oss på post@neglakademiet.no eller telefon 23 25 36 36.

Hvem får registrere seg som profesjonell?

For å bli godkjent som profesjonell må du kunne dokumentere at du er utdannet innen bransjen, det vil si at du må ha utdanning innen negledesign, manikyr, hudpleie, fotpleie, makeup, vippeextension, permanent makeup, microblading, frisør eller tilsvarende. Eller at du av andre grunner har tilgang til å handle varer av NeglAkademiet AS, slik som for eksempel salongeier.

 

I tillegg til full tilgang i nettbutikken, får du tilgang til våre lukkede sider for profesjonelle med verktøy og supportmateriale, tilbud, produktomtaler og mye mer.

Hvordan registrerer jeg meg som profesjonell?

Jobber du i bransjen, men ikke har tilgang, registrer din salong/deg som profesjonell nå og få tilgang til våre lukkede sider med verktøy og supportmateriale, samt full tilgang i nettbutikken. Fyll ut registreringsskjemaet og send inn, i løpet av 1-3 virkedager vil du motta en godkjenning på e-post som gir deg tilgang. Husk dette er for deg som har utdanning i faget eller eier en salong slik at dokumentasjon kan bli etterspurt om du ikke er kunde av NeglAkademiet.  Har du spørsmål eller trenger hjelp til registreringen, kontakt oss på 23 25 36 36 eller på e-post.

 

Registrer deg som profesjonell her.

 

Vær oppmerksom på at selv om du har tilgang som profesjonell, må du fortsatt ha utdanning som gjør deg berettiget til å handle varer.

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies