Voks, Hårfjerning

WAX:ONE VOKSSYSTEM

Sweet Squared fra England har utviklet og laget wax:one systemet. Et innovativt og enkelt vokssystem for de profesjonelle som gir den best mulige hårfjerningen på alle kunder, selv de med ekstremt sensitiv hud. Med dette i tankene har de laget og utviklet de fantastiske wax:one produktene av høyeste kvalitet og grundig testede ingredienser. I tillegg til produktene består systemet av undervisningsprogrammer, steg-for-steg beskrivelser og support, for at du som profesjonell skal kunne tilby en behagelig behandling som gir et langvarig godt

Enten du har utdanning i hårfjerning fra tidligere eller du er helt uten erfaring har vi kursene som passer for deg.

DEPILÉVE VOKSSYSTEM

Depilève er verdens nummer 1 innen profesjonelle vokssystemer og har vært på markedet i over 40 år. Som innovatør for strips- og filmvoksing, har de det største utvalget i profesjonelle vokssystemer i dag. Med Depilève velger du det beste voksmerket som maksimerer komforten og effektiviteten til hver behandling, og med spesifikke hjemmepleieprodukter som forbedrer resultatene av hver profesjonelle voksbehandling.

Har du allerede utdanning i hårfjerning er du hjertelig velkommen til en GRATIS « Come On Over» dag hvor du vil få en produktgjennomgang.

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies