Om oss

Om oss

Ønsker du deg utdannelse innen negledesign, hårfjerning, vipper eller permanent makeup? Er du en terapeut som ønsker videreutdanning eller faglig påfyll? Eller er du på jakt etter kvalitetssikrede og testede produkter fra verdensledende skjønnhetsmerker? Hos NeglAkademiet brenner vi for faglig styrke, kvalitet, nyheter og trender. Vår pasjon er å sørge for at norske salonger til en hver tid tilbyr de aller beste produktene og behandlingene til sine kunder.

NeglAkademiet – din totalleverandør innen skjønnhet

Som Norges ledende fagekspert på profesjonell skjønnhet er vi totalleverandør til norske salonger, både for opplæring av terapeuter og salg av produkter i hele Norge. Vårt fundament er samarbeidet med store leverandører som CND, Light Elegance, Nouveau Contour, Laveria Lashes og Depilève, som er globale enere innen sine fagfelt.

Siden starten i 1989 har NeglAkademiet utdannet bransjens beste negledesignere, og vi kan i dag tilby både kurs og en full produktportefølje innen blant annet negledesign,  hånd- og fotpleie, permanent makeup, microblading, vippeextension, vippebøy og hårfjerning for det profesjonelle markedet.

En nettbutikk, to muligheter

NeglAkademiet sin virksomhet er i hovedsak utdanning og grossistvirksomhet med salg av produkter til salonger i hele Norge.

 

Vår nettbutikk er derimot åpen for alle enten du jobber i bransjen eller kun ønsker å kjøpe produkter til hjemmepleie. Alle får se hele vårt sortiment av produkter med bilde og beskrivelser. Men en del av produktene er kun til salg for de som jobber i bransjen og du vil ikke få tilgang til å kjøpe disse produktene uten å være pålogget som profesjonell.

 

Er du profesjonell, det vil si at du har utdanning eller jobber i bransjen, MÅ du logge på for å få tilgang til å kjøpe alle produktene til DINE priser. Vær oppmerksom på at selv om du har tilgang som profesjonell må du fortsatt ha utdanning som gjør deg berettiget til å handle varer innen for de ulike produktgruppene. Dette vil bli sjekket før varene sendes ut.

Hvem er profesjonelle og hvordan logge på?

Her kan du lese mer om hvem som kan få tilgang til å logge på som profesjonell for å få full tilgang i vår nettbutikk og hjemmesider.
Jobber du i bransjen, men ikke har tilgang som profesjonell, registrer deg nå og du vil innen 1 - 3 virkedager får tilgang til alle produktene med riktige priser og en egen meny for profesjonelle på hjemmesiden.
Har du tilgang som profesjonell, logg på og få se produktene med dine priser, eller gå inn uten pålogging å få tilgang til å kjøpe produkter til hjemmepleie.
Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies