wax:one hårfjerning – Conversion (Come On Over)

wax:one hårfjerning – Conversion (Come On Over)

Har du allerede lang erfaring med voksing, og diplom fra en annen leverandør eller skole? Lyst til å teste ut wax:one vokssystem? Da hjelper vi deg gjerne i gang! Conversion, eller tilrettelegging om du vil, gjør det lett å benytte seg av din tidligere opparbeidede kunnskap i vårt wax:one system – vi viser deg hvordan! Konverteringskurset er et litt kortere endagskurs, og gjør deg klar til å tilby wax:one til dine kunder. Kurset dekker både teknikker for hot voks og strips voks.

wax:one er et innovativt og lettarbeidet vokssystem utviklet for dagens moderne og aktive kunder og er løsningen for behandlere som ønsker et raskt og komfortabelt system. Med lavere temperatur på både hot voks og strips voks gjør det mer komfortabelt både for behandler og kunde, selv de med ekstrem sensitiv hud.

wax:one inneholder bare grundig testede ingredienser som alle er fremstilt i Europa. Det finnes nøye steg-for-steg beskrivelser og du har support tilgjengelig både fra leverandøren i Norge og fra en Online-gruppe for profesjonelle. Alt for at du som profesjonell skal kunne tilby den beste behandlingen.

Kurset inneholder ikke produkter du kan ta med hjem. Ønsker du konvertering eller å prøve ut systemet, får du under dagen 10% rabatt på startkit med eller uten voksvarmer. Diplom må fremvises.

 

HVA VIL JEG LÆRE?

Her lærer du alt du trenger for å konvertere over til wax:one voksbehandlinger av armer, ben, ansikt og større deler av kroppen. Du vil få en trinn-for-trinn gjennomgang i vårt førsteklasses og velprøvde utvalg av wax:one produkter, noe som vil sikre at både du som behandler og dine kunder får en god opplevelse og de beste resultatene i løpet av hvert kundebesøk.

Du får inngående kunnskap om de forskjellige produktene, som er fra et lettforståelig og vitenskapsbasert produktsortiment.

Vårt fokus er å gi deg nøkkelen til å opprette en lojal, regelmessig og voksende kundemasse og på den måte bygge opp din virksomhet.

 

ØNSKER DU FINANSERING?

Om du ønsker å dele opp eller utsette betalingen av kurset, samarbeider vi med Svea finans. Legg inn et notat i påmeldingen om at du ønsker delbetaling så tar vi kontakt og hjelper deg videre.

 

MER INFORMASJON

Trenger du mer informasjon om wax:one kursene, kontakt vår kursavdeling på 40 00 59 26 eller send oss en E-post.

Undervisningen er hensynsfullt balansert mellom teori og praksis med trening på hverandre for å sikre at du oppnår all den informasjon og veiledning du trenger.

Etter gjennomført kurs vil du motta wax:one Professional Certificate.

 

PRIS
KR 500,-
Prisen inkluderer steg-for-steg beskrivelser samt produkter og forbruksmateriell til bruk under dagen.

HVOR OG NÅR

OSLO

Se kursliste

Dagskurs settes opp etter forespørsel, ta kontakt med oss på  40 00 59 26 eller send oss en E-post

BERGEN

Se kursliste

Dagskurs settes opp etter forespørsel, ta kontakt med oss på  40 00 59 26 eller send oss en E-post

STJØRDAL

Se kursliste

Dagskurs settes opp etter forespørsel, ta kontakt med oss på  40 00 59 26 eller send oss en E-post

wax:one hårfjerning
Conversion (Come On Over)

Meld deg på dette kurset:

Gå videre
Kurs Page Form
Personlig informasjon:
Les mer
ØNSKER DU MER INFORMASJON?
Send en melding så hjelper vi deg.
Kontakt meg
Kontakt Kurs Form
Kontakt meg angående denne tjenesten
Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies