Negledesign, Hånd- og Fotpleie

Hvorfor velge negledesign?

Mange velger å utdanne seg til negledesigner fordi fremtidsmulighetene er store. Som negledesigner hjelper man å løse individuelle behov og ønsker for de som har negleproblemer. På det personlige plan innebærer negledesign muligheten til å jobbe i et praktisk, sosialt og hyggelig yrke. Man arbeider med mennesker og bidrar til å øke følelsen av velvære, en belønning i seg selv. I tillegg skaper denne sosiale kontakten glede i arbeidet, glede og dyktighet som igjen gir fornøyde kunder. Fornøyde kunder anbefaler deg til venner og kjente og etterspørselen øker. Det er stor etterspørsel etter dyktige negledesignere og inntektsmulighetene gode, men for å komme dit må du være villig til å satse.

Er det lett å få jobb?

Det er til enhver tid meget stor etterspørsel etter flinke negledesignere. De elever som har en “stå-på-innstilling” med et aktivt engasjement i tillegg til et minimum av fravær, har til nå ikke hatt problem med å skaffe seg jobb.

Etterutdanning

Etter grunnopplæring kan man fortsette med Master eller andre perfeksjoneringskurs – ett steg videre for å hjelpe deg til å yte ditt ytterste. Alle våre kurs blir fornyet og oppdatert jevnlig for å tilby deg nye utfordringer og utdanning i aller fremste linje. Dette er en livslang læring for alle profesjonelle.

Hva kan jeg forvente?

I tillegg til å bli opplært av industriens høyest kvalifiserte instruktører, mottar du kurspakker som inneholder det mest nødvendige for å komme i gang med kurset og flere behandlinger utenom. I alle våre kurs mottar du også omfattende kursdokumentasjon som gir deg grundig bakgrunnsmateriale og som er et nyttig oppslagsverk i ditt videre arbeid. Og sist men ikke minst, kan du også forvente å skape nye relasjoner både med dine nye kolleger, dine instruktører og personalet på NeglAkademiet. Husk, vi er her for å hjelpe deg!

Hvorfor velge NeglAkademiet?

Som instruktører benytter vi erfarne negledesignere som alle har gjennomgått den mest krevende opplæring som finnes internasjonalt. I tillegg er de pliktig til å oppgradere sin utdanning hvert år slik at de alltid kan tilby deg det siste innen produktinformasjon og teknikker. Vårt team vil til enhver tid gjøre sitt ytterste for å gi deg den beste service og rådgivning. Sammen med oss vil du kunne være med på kontinuerlig videreutvikling og heve bransjens nivå.

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies