Light Elegance Gele – Grunnkurs

Light Elegance Gel (Grunnkurs gele)

Light Elegance sine geleer er luktfrie, enkle å påføre og har styrke og fleksibilitet til alt fra forsterkning av naturlige negler, forlengelse og rebalansering. Light Elegance har et vidt spekter av konsistenser og farger på geleene, samt stort fargeutvalg i Color Gels, Glitter Gels og ButterCreams.

På kurset lærer du det grunnleggende innen bruken av gele, slik at du legge alt fra naturlige negler, fransk manikyr til sandwich-teknikker med farge. Dette er det ideelle kurset for deg som er kreativ, artistisk og liker utfordringer. Undervisningen er hensynsfullt balansert mellom teori og praksis og etter endt kurs vil du være i stand til å arbeide profesjonelt ute i markedet.

 

HVEM PASSER DETTE FOR?

Grunnkurset er på 6 dager og er et kurs for deg uten forkunnskaper. Du starter med 5 dager undervisning fra mandag til og med fredag. Deretter vil det være omtrent en måned med praksisperiode hvor du som elev på egenhånd øver på modeller/kunder hjemme eller i salong. Kurset avsluttes med 1 eksamensdag etter praksisperioden. Etter bestått eksamen får du utlevert diplom.

 

PRODUKTSERIENE

Light Elegance Lexy Line geleserie har et rikholdig sortiment det er lett å arbeide med og ved å benytte hele produktspektret, dekker du de fleste behov for kunstnegler både når det gjelder klassisk forsterkning med fransk manikyr eller spesialtilpassinger. Light Elegance er kjent for sitt fokus på utvikling, enkelhet i påføring samt styrke og fleksibilitet i alle ledd og teknikker. Kombinasjonene av geleer med ulike konsistenser og farger sikrer fornøyde kunder og du har uendelige muligheter til å blande egne farger enten det er på tipp, på naturlige negler eller skulptert på form. I tillegg er deres varemerke å tilby en menge ulike farge- og glittergeleer som gir deg et hav av muligheter fra en stilren klassisk farget negl til dekor i verdensklasse.

Du får også en innføring P+ Gel Polish som er den nyeste gelelakken fra Light Elegance. Med 3+ ukers holdbarhet inneholder P+ Gel Polish en perfekt blanding av styrke og fleksibilitet med rike, nydelige farger og glitter i flaske med pensel. P+ Gel Polish er en profesjonell behandling som herdes i LED lampe og har den samme effekt som farget hardgel, men i et soak-off system.

 

HVA VIL JEG LÆRE?

* Naturneglens anatomi
* Pleie av naturneglen
* Hygiene og sikkerhet i salongen
* Produktlære
* Form og design
* Skulptering på tipp og sjablong
* Permanent fransk manikyr
* Påføringsteknikker med gelelakken P+ Gel Polish

 

MODELLER

Du er som elev ansvarlig for å skaffe dine egne modeller. Kjenner du ikke noen som har mulighet til å stille opp, anbefaler vi at du legger ut forespørsler i ulike åpne grupper på Facebook. Du trenger modell til dag 3, 4 og 5 fra kl. 12:00 og ut dagen. Det er også lurt å avtale tid med flere modeller i praksisperioden slik at du får øvd nok til eksamen.

 

ØNSKER DU FINANSERING?

Om du ønsker å dele opp eller utsette betalingen av kurset, samarbeider vi med Svea finans. Legg inn et notat i påmeldingen om at du ønsker delbetaling så tar vi kontakt og hjelper deg videre.

 

MER INFORMASJON

Kontakt vår kursavdeling på  40 00 59 26 eller send oss en E-post

 

PRIS
KR 19.900,-
Prisen inkluderer LEDdot lampe, produkter og materiell til en verdi av ca kr 10.500,-

HVOR OG NÅR

ONLINE

Se kursliste

OSLO

Se kursliste
07.10.24
07
oktober
07.10.2024 - 11.10.2024 Undervisning 09:00 - 16:00
12.10.2024 - 12.11.2024 Praksisperiode
13.11.2024 Eksamen 09:00 - 15:00
Meld deg på dette kurset
11.03.24
11
mars
11.03.2024 - 15.03.2024 Undervisning 09:00 - 16:00
16.03.2024 - 17.04.2024 Praksisperiode
18.04.2024 Eksamen 09:00 - 15:00
Meld deg på dette kurset

STJØRDAL

Se kursliste
Light Elegance
GRUNNKURS Gele

Meld deg på dette kurset:

Gå videre
Kurs Page Form
Personlig informasjon:
Les mer
ØNSKER DU MER INFORMASJON?
Send en melding så hjelper vi deg.
Kontakt meg
Kontakt Kurs Form
Kontakt meg angående denne tjenesten
Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies