IBX SYSTEM – ONLINEKURS

IBX SYSTEM – ONLINEKURS

Online livestreamet klasseromsundervisning

IBX er et naturlig behandlingssystem for profesjonelle, skapt for å reparere, forsterke, beskytte og forebygge mot skader, samt fremme veksten ved å gi robuste og fleksible naturnegler.

IBX System er et innovativt 2-delt behandlingsprogram bestående av to hovedprodukter som er et revolusjonerende system perfekt for kunder som ønsker naturlige sterke negler eller under gelelakk, soak-off gels, hard gels og akryl. I tillegg forebygger det mot skader og slitasje ved fjerning av gelelakk eller andre kunstmaterialer.

 

HVEM PASSER BEHANDLINGEN FOR?

Kundene kan være alt fra de som sliter med svake negler som lett fliser og knekker, til de som har alvorlig eller kronisk negleskade. Eller for de med slitasje og skader etter fjerningsprosessen av gelelakk eller kunstnegler. IBX oppretter et beskyttende skjold for den naturlige neglen, den reduserer overflatebaserte hvite flekker, fyller ujevnheter og riller og forbedrer naturneglens farge og utseende. Har du kunder hvor kunstmateriale eller gelelelakk ikke sitter som ønsket er dette løsningen for å skape et optimalt fundament og bedre feste.

 

HVEM PASSER KURSET FOR?

Dette er et kurs for deg som er utdannet innen bransjen og vil gi den perfekte tilleggsbehandlingen for å fremme kundens helse av naturneglen i spabehandling, manikyr, pedikyr, kunstnegler, lakkering og gelelakk for både hender og føtter.

Undervisningen er hensynsfullt balansert mellom teori og demonstrasjoner. Kurset avsluttes med en kort sertifiseringsprøve som må sendes inn i løpet av 3 dager etter avsluttet kurs. Du vil få tilsendt diplom digitalt ved bestått sertifiseringsprøve.

Systemet er HEMA fri og krever en varmekilde i form av en lampe med 40-60 watts varmepære, samt en LED eller UV lampe som du vanligvis bruker til å herde gelelakk. Du vil få en grundig opplæring i produktenes oppbygning og hvordan disse virker i naturneglen samt behandlings-teknikker. Du vil få gode eksempler på behandlingsprogrammer tilpasset dine kunders ulike behov.

 

HVA VIL JEG LÆRE?

* Produktlære
* Påføringsteknikk
* Avanserte teknikker ved større skader
* Etterbehandlinger/behandlingsprogram
* Famous Names produktsortiment

 

ØNSKER DU FINANSERING?

Om du ønsker å dele opp eller utsette betalingen av kurset, samarbeider vi med Svea finans. Legg inn et notat i påmeldingen om at du ønsker delbetaling så tar vi kontakt og hjelper deg videre.

 

HVA ER KLASSEROMSUNDERVISNING ONLINE?

Hele kurset med undervisning og demonstrasjoner gjennomføres live online hvor du som kursdeltager vil se presentasjoner og live demonstrasjoner. Du vil under hele kurset kunne se og kommunisere med instruktøren. Ved endt kurs vil du motta alle skriftlige presentasjoner, produktinformasjon og steg-for-steg beskrivelser sammen med sertifiseringsprøven som fylles ut og sendes inn digitalt innen 3 dager.

Kurset krever påmelding for kunne gi deg tilgang til lukket online-klasserom.

 

MER INFORMASJON

Kontakt vår kursavdeling på 40 00 59 26 eller send oss en E-post

PRIS
300,-
Ingen manual eller produktpakke er inkludert. Deltagelse krever påmelding i forkant.

HVOR OG NÅR

ONLINE

Se kursliste
19.06.24
19
juni
19.06.2024 ONLINE 10:00 - 13:00
Meld deg på dette kurset
14.10.24
14
oktober
14.10.2024 ONLINE 10:00 - 13:00
Meld deg på dette kurset
27.11.24
27
november
27.11.2024 ONLINE 10:00 - 13:00
Meld deg på dette kurset

IBX SYSTEM
Onlinekurs

Meld deg på dette kurset:

Gå videre
Kurs Page Form
Personlig informasjon:
Les mer
ØNSKER DU MER INFORMASJON?
Send en melding så hjelper vi deg.
Kontakt meg
Kontakt Kurs Form
Kontakt meg angående denne tjenesten
Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies