Vipper og bryn

VIPPELØFT FRA LASHUS

Vippeløft er for kundene som ønsker å få maks ut av sine naturlige vipper. Det anerkjente merket LASHUS er endelig i Norge, presentert av NeglAkademiet, som med 30 år på det norske markedet stiller høye krav til kvalitet, integritet og presisjon hos sine nye lanseringer. Derfor var LASHUS et naturlig førstevalg og gleden er stor for å kunne være din totalleverandør av produkter og undervisning i Norge.

LASHUS er et profesjonelt og pålitelig vippeløftmerke som står for ærlighet, integritet og kjærlig til vippeindustrien. LASHUS ble skapt for å få kvinner til å føle seg – fab-u-lash – fantastisk! Under slagordet “Raise your Gaze” gir LASHUS deg mulighet til å gi kundene dine en volumgivende og oppløftende vippebehandling uten å gå på kompromiss med en naturlig følelse. Og det beste av alt? Behandlingen varer i opp til 8 uker! Så løft blikket og gjør deg klar til å oppdage Norges nye skjønnhetsfavoritt LASHUS.

.

VIPPEEEXTENSIONS OG THREADING FRA LAVERIA

Markedet for vippeextensions har hatt en voldsom vekst de siste årene, og både salonger og kunder etterspør kvalitetsorienterte, profesjonelle produkter og terapeuter som er tilpasset det norske markedet. NeglAkademiet er derfor stolt av å kunne tilby LAVERIA – en norskutviklet totalleverandør på vippemarkedet. Alle produktene finner dere fast i vårt sortiment og kursene holdes av LAVERIA og deres svært ettertraktede instruktører som tar deg gjennom et undervisningsprogram hvor høy kunnskap og profesjonalisering av faget i det norske markedet står i fokus.

LAVERIA tilby nå ogå produkter og kurs i threading. Threading er en hårfjerningsmetode som kommer opprinnelig fra Asia, og har nå blitt en meget populær behandlingsform i Europa og Norge. Speseielt godt egnet for fjerning av hår i ansikt samt forming og styling av bryn. Med hjelp av bomullstråd fjernes uønsket hår med roten. Dette er en svært skånsom metode, passer for alle hudtyper inkludert sensitiv hud.

Med LAVERIA sin grunder Marina Rasool og hennes ettertraktet team av instruktører tilbyr de skreddersydde opplæringsprogram for den enkelte deltaker gjennom undervisning i mindre klasser, noe som gir rom for tett oppfølging.  LAVERIA  sitt hovedfokus er at du skal få den kunnskapen og teorien du trenger for å bli en dyktig behandler, og de vektlegger at du skal kunne gå ut av kursene med høy selvtillit innenfor faget.

LAVERIA er alltid oppdatert på de seneste trendene, og brenner for profesjonalisering av det norske markedet. Med produkter fra LAVERIA, og terapeuter utdannet gjennom LAVERIA sitt undervisningssystem, er du alltid sikret et kvalitetsbevisst resultat.

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies