Gjenoppbygg slitte negler med IBX

Publisert: 16.09.2019

IBX revolusjonerer måten vi tenker neglepleie på. Endelig en reparerende behandling som trenger ned i negleplaten og jobber innenfra! IBX pleier og styrker naturneglen – både med og uten gelelakk, soak-off gels eller hard gels. Dette er produktet alle som ønsker seg sunne, sterke naturnegler bare må ha.

 

Uansett som du ønsker lange vakre kunstnegler eller velger å holde neglene dine «au natural» så er utgangspunktet likt: Resultatet blir best med et friskt og sterkt underlag. 

Imponerende resultat etter kun en behandling med IBX!

Årsakene til slitasje og skader på neglene kan være så mangt, fra sykdom eller livsstilsendringer, til ytre påvirkninger som for kraftig filing og feil fjerning av kunstmateriale. Neglene brekker og fliser seg, får hvite prikker, blir tynne eller slutter å gro. Men hva om det var en behandling som styrket neglen innenfra? 

 

Det er IBX: den profesjonelle salongbehandlingen som bygger opp neglene dine innenfra, gir sterkere negleplate og i tillegg beskytter naturneglen mot skade fra gelelakk, soak-off gels eller hard gels. Som en beskyttende barriere og en oppbyggende kur er IBX den ultimate styrkekuren for neglene dine.

Enorm transformasjon av skadet negl etter ti behandlinger med IBX.

 

En behandling med IBX gjøres på få minutter i profesjonelle salonger. Under ser dere salongbehandlingen steg-for-steg. Dette er perfekt som en styrkende og pleiende første del av Shellac- eller kunstmateriale-behandling. Etter IBX-behandlingen kan nemlig både tradisjonell lakk, gelelakk, soak-off gels eller hard gel legges opp på vanlig måte.

NeglAkademiet er stolte av å presentere IBX på det norske markedet. Produktet er utviklet av legenden Jim Nordstrom, som blant annet grunnla CND og er hjernen bak en av verdens mestselgende negleprodukter: SolarOil. Sammen med Linda Nordstrom driver de i dag Famous Names, som nå distribueres eksklusivt for det norske markedet av NeglAkademiet.​


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies