CND med egen BRUDEKOLLEKSJON

Publisert: 04.04.2019

It´s a nice day for a white wedding… Endelig er den her: Fargekolleksjonen for negler skreddersydd til brud og bryllupsgjester!

Kjolen, håret og makeupen er på plass. Nå gjenstår bare kronen på verket: La ringen din få selskap av perfekte brudenegler.

Uansett om du velger en klassisk hvit kjole, eller lar deg inspirere av trendene og går for en tøffere look som vår modell, så er vakre, velpleide negler i delikate farger alltid et must for rødmende bruder.

 

For på den største av alle store dager har hendene dine hovedrolle på mange bilder og videoklipp, og ikke minst i gjestenes mange beundrende blikk. Ringen din skal både fotograferes og fremvises fra tidlig morgen til sent på kveld, og viktigheten av en god manikyr kan derfor ikke understrekes nok. Dette er tross alt bilder du skal se på resten av livet, så sørg for at hendene dine er på sitt aller vakreste.

Derfor har CND nå laget en egen brudekolleksjon, spesielt tilegnet den største dagen i ditt liv. “Yes I Do” består av duse og romantiske fargetoner som gjør deg bryllupsklar – helt ut til fingerspissene.CND Shellac er brudenes naturlige førstevalg, med udiskutabel glans, styrke og minst 14 dagers holdbarhet. Men brudekolleksjonen kommer selvsagt også i VINYLUX, slik at kunden kan ta med seg favorittfargen sin på bryllupsreise og sikre seg perfekte negler fra start til slutt.


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies