CND Shellac systemet

Hva trenger jeg?

Som mange andre kvalitetssystemer for lakk, kjennetegnes også CND Shellac av base coat, color coat og top coat. Sammen med CND sin UV eller LED lampe skaper de et gjennombrudd av flotte farger som holder seg feilfrie i 14+ dager og fjernes på 5 minutter med Wraps. CND patentsøkte UV3 teknologi lover:

På som en lakk. Brukes som en gele. Av på minutter!

 

CND SHELLAC SYSTEMET

For å komme i gang med behandlinger trenger du en av CND sine lamper sammen med en base coat, en av top coatene og noen farger. Har du dette sammen med behandlingsprodukter du finner nederst på siden er du klar for å tilby Shellac i din salong. Shellac er en behandling som kun selges til profesjonelle.

CND LED Lamp
Designet med 3C Technology for å optimalisere lys, tid og energi for maksimal glans og lang holdbarhet og en komplett kromatisk herding. Det vil si at alle lag i CND systemene blir jevnt og fullstendig herdet. Lampen er svært ergonomisk utformet og herder alle fem fingre (eller tær) på halvparten av tiden (i forhold til CND UV Lamp).
CND Shellac Base Coat
Et tynt lag er alt du trenger. Gir det avgjørende fundament for Shellac systemet.

Størrelse: 7,3 ml og 15 ml
CND Shellac Color Coat
Påføres i 2 tynne strøk, akkurat som neglelakk. Rike, frodige farger som varer i 2 uker.

Størrelse: 7,3 ml
CND Shellac Xpress5 Top Coat
Ett tynt lag gir en fantastisk sterk beskyttende overflate og krystallklar glans som enkelt fjernes på bare 5 minutter.

Størrelser: 7,3 ml og 15 ml
CND Shellac Original Top Coat
Top coat som gir en hard overflate og ultraklar glans. Fjernes enkelt på bare 8 minutter.

Størrelser: 7,3 ml og 15 ml
CND Shellac Duraforce Top Coat
Top coat som gir en hard overflate og speilblank glans. Gir 25% mer styrke enn Shellac Original Top coat. Fjernes på 15 minutter.

Størrelser: 7,3 ml og 15 ml
CND Shellac Matte Top Coat
Top coat som forsegler fargen med en vakker fløyelsaktig matt overflate. Fjernes på 8 minutter.

Størrelser: 7,3 ml
CND Shellac Glitter Top Coat
Top coat som forsegler fargen med et et slør av elegante mikro glitterkorn i rødt, blått og grønt. Fjernes på 8 minutter.

Størrelser: 7,3 ml
CND Shellac Pearl Top Coat
Top coat som forsegler fargen med et strålende perlemorskimmer. Fjernes på 8 minutter.

Størrelser: 7,3 ml

 

CND BEHANDLINGSPRODUKTER

CND Cuticle Away
Neglebåndsfjerner som fjerner dødt vev på negleplaten og mykgjør hard hud. Den er fuktighetsgivende og inneholder Aloe Vera. Må vaskes av med såpe og vann.

Størrelse: 177 ml
CND ScrubFresh
Saniterer og gjør neglen klar for påføring av kunstmateriale, lakk og Shellac. Tørker ut neglen midlertidig i 30 minutter og etterlater patogenbekjempende stoffer på neglen.

Størrelse: 59 ml, 222 ml og 946 ml
Top Coat Cleanser for CND Shellac
Inneholder 99% Isopropyl Alkohol (IPA) for å fjerne topfilmen etter at Shellac Top Coat er ferdig herdet. Viktig å bruke ren Isopropyl Alkohol for å få høy glans og for å unngå noen form for nedbrytning av Shellac.

Størrelse: 500 ml
Remover Wraps
Shellac Remover Wraps har en integrert bomullspads som begrenser hvor mye Aceton/Offly Fast huden rundt utsettes for ved at den holdes nøyaktig på plass over neglen. Folien sikrer at den sitter perfekt på plass hver gang. Ingen soaking eller bruk av fil eller e-fil.

Forpakninger: 10 pk ink orangepinne og 250 pk
CND Offly Fast
Produktfjerner som forsiktig fjerner Shellac. Tilsatt Macadamianøttolje og vitamin E for en behagelig duft og rikelig med fukt til negler og hud.

Kan også bukes til å fjerne CND Creative Play Gel, væske og pulver materiale, glassfiber- og resinsystemer, oppløselige gelesystemer samt neglelakk.

Størrelse: 59 ml, 222 ml og 946 ml
CND SolarOil
En synergisk blanding av naturlige lette oljer og vitamin E, utformet for å trenge dypt ned og kondisjonerer negleplaten og neglebåndsområdet.

Størrelse: 3,7 ml, 7,4 ml, 15 ml, 68 ml og 118 ml
Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies