– Det var kjærlighet ved første blikk!

Publisert: 02.09.2020

Møt Norges aller første Light Elegance-ambassadør: Camilla Henriksen!

Light Elegance har endelig fått sin første norske ambassadør. Det synes vi fortjener et lyn-intervju slik at du kan bli litt bedre kjent med denne stjerna fra nord.

Hva er det beste og det mest utfordrende med å jobbe som negldesigner?

– Jeg elsker hele prosessen med negler, alt man gjør fra prep-work til lakkeringen. ALT er mulig på negler og jeg elsker at det er så uendelige mange måter å pynte neglene på. Noe av det aller beste, men også det som er mest utfordrende, er vel det å være sin egen sjef. Å styre en hel bedrift og huske på alt: Varer, regnskap, booke kunder, regninger, mva, skatt… Lista er lang! Jeg liker det også, men det er ikke bare en jobb å være negldesigner og selvstendig næringsdrivende – det er en livsstil, hobby og interesse.

Hvorfor har du valgt å jobbe med Light Elegance?

– Jeg oppdaget Light Elegance like etter at jeg hadde starter med negler i 2016. Det var kjærlighet ved første blikk, og jeg visste inni meg at jeg skulle jobbe med disse produktene en dag. Kort tid etter kurset mitt startet ICG Danmark å selge LE og jeg handlet fra de da. Det er vel 2 år siden nå og jeg byttet ut alt jeg hadde av primer, base, builder og topcoat på dagen.  LE var like bra å jobbe med som jeg hadde sett for meg, og kanskje enda litt bedre til og med. Nå er jo nesten alle produktene mine fra LE, jeg elsker fargene, ELSKER glitter geleen, elsker konsistensen på builder geleen. Det er bare akkurat det jeg ser etter.

 

Hva er viktig for deg når du poster materiale på sosiale medier?

– Når jeg poster på sosiale medier, så er det like viktig for meg å nå ut til nye kunder, eller å gi nåværende inspirasjon til deres neste sett, som å nå ut til andre negldesignere å kunne vise de «sånn ser denne fargen ut» eller «dette produktet er å anbefale». Jeg håper også at jeg kan inspirere andre til å prøve noe lignende, eller inspirere noen til  bli negldesigner.

– Ellers er det selvfølgelig viktig for meg at bildene mine er fine, at fargene og designet kommer godt frem og ser så likt ut det faktiske produktet som over hodet mulig.

Hvor henter du inspirasjon?

– Jeg kan hente inspirasjon fra hvor som helst! Ofte er det små detaljer ute i naturen eller i en film jeg liker, som jeg kan bruke på negler. Jeg får også mye inspirasjon fra Instagram/Pinterest, og blir selvfølgelig inspirert av andre negldesignere.

Hvilke trender tror du vi vil se mer av i høst?

– I høst tror jeg vi blir å se mye dyreprint og jordtoner. Jeg ser flere og flere som bruker brunfarger på neglene, og det syns jeg er så vakkert!

Camilla Henriksen kan du følge på @_camillahenriksen_

Hun driver sin egen salong på Finnsnes


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies