Registrer CND sertifisert Shellac salong

Tilbyr din salong Shellacbehandlinger? Registrer informasjon om din salong nedenfor for å bli inkludert som CND Sertifisert Shellac Salong på vår online forhandlerliste samt motta en gratis markedsføringspakke til din salong.

Ønsker du å se forhandlerlisten, finner du den her.

Vær oppmerksom på, at alle behandlerne som til en hver tid utfører Shellac i din salong, må overholde CND sine vilkår og betingelser. Registrer deg nå og få en fantastisk mulighet til å reklamere for din salong. Ved forespørsel om salonger som utfører Shellacbehandlinger fra forbrukere, presse og i reklamekampanjer, blir det henvist til denne forhandlerlisten.

Shellac registration

Besøksadresse (informasjon vist i ”Finn en CND Shellacer” listen)

Kontaktinformasjon for bruk av NeglAkademiet AS (vil IKKE bli vist i ”Finn en CND Shellacer” listen)

Postadresse

Vilkår og betingelser

For å sikre at forbrukerne får en komplett og riktig Shellacbehandling som forventet, må du godta CND sine vilkår og betingelser for din salong og alle som utfører behandlingene. Vennligst les dem nøye.Når vilkårene er akseptert og registreringen er fullført, vil din salong bli vurdert og sertifisert som CND Shellacsalong. NeglAkademiet AS forbeholder seg retten til å fjerne salongen fra nettstedet når som helst, hvis de ovennevnte vilkår ikke er oppfylt.
Har du spørsmål eller ønsker hjelp til registreringen kontakt oss på 23 25 36 36 eller på e-post

NeglAkademiet AS tar personvern og sikkerhet av personlige data svært alvorlig. Under ingen omstendigheter vil NeglAkademiet AS selge eller dele din personlige informasjon med noen personer eller organisasjoner. Informasjon som sendes til oss er bare tilgjengelig for ansatte som administrerer denne informasjonen for det formål å drifte siden med forhandlerlisten "Finn en CND Shellacer".

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies