imix Spørsmål og svar

X LUKK

imix SPØRSMÅL & SVAR

Her vil du finne svar på de vanligste spørsmålene om imix.

 


Jeg jobber som profesjonell i bransjen, hvor kan jeg kjøpe imix?

imix kan du kjøp i NeglAkademiet sin nettbutikk HER >> eller ta kontakt med en av våre dyktige servicekonsulenter på post@neglakademiet.no eller 23 25 36 36.

 


Hvordan setter jeg opp min imix?

For fullstendig instruksjon på hvordan din imix settes opp inkludert å endre farge på lyset under blanding og timerens tidsintervall finner du HER>>

 


Er imix helt handsfree?

Ja, med en gang du har plassert flasken på imix enheten, trykker du på funksjonsknappen og magien er i gang for en helt handfree blanding.

 


Hvordan slår jeg av lyset på imix enheten?

Hvis du foretrekker å slå av lyset på imix enheten for å skape en roligere opplevelse, holder du bare funksjonsknappen nede i mer enn 2 sekunder under prosedyren for å endre farger på lyset og det vil være hel avslått. For fullstendig instruksjon se HER >>

 


Hvordan får jeg en miXer i flasken?

Det er bare å ta av korken og slippe en miXer kule ned i flasken. Sett penselen på skrå ned i flasken eller bare fest korken i den øverste gjengen på flaskehalsen for sikre at penselen ikke hindrer miXer kulen å rotere fritt før den settes på imix enheten. imix enhetens magnetiske blandeteknologi vil rotere miXere kulen og gi en optimal konsistens og fargeintensitet. miXer kulen kan være i flasken til den er brukt opp eller enkelt fjernes med miXtractor staven. miXer kulen kan rengjøres i aceton og brukes på nytt i en annen farge.

 


Kan miXer kulen bare ligge i flasken? Hva skjer når flasken er tom?

Ja, det enkleste er å la miXer kulen ligge i flasken til den er tom. Når flasken er tom, bruker du miXtractor staven som følger med til å fjerne miXer kulen, før du rengjør den i aceton eller legg den rett i en ny flasken med samme farge.

 


Hvordan rengjør jeg miXer kulen?

Du kan rengjøre miXer kulen i aceton. Bruk miXtractor staven som følger med for å føre miXer kulen ved hjelp av magnetisme ut av flasken og legg den i en dappen dish eller skål med litt aceton. Tørk den godt og den er klar til å gjenbrukes i en ny flaske.

 


Hva gjør jeg om metallkulene i lakken følger med miXer kulen ut av flasken?

Noen ganger vil de små metallkulene som er i noen lakker følge med ut. Frigjør enkelt kulene fra miXtractor staven og slipp dem tilbake i flaksen.

 


Vil miXer kulen kunne blande neglelakker og gelelakker selv om flaksen ikke inneholder metallkuler?

De små metallkulene som finnes i enkelte lakker har ingenting med hvordan blandingsprosessen utføres. Imidlertid vil de naturlig tiltrekkes miXer kulen, og slik hjelper de til hvis lakken inneholder slike kuler, men de har ingen betydning for at imix skal kunne utføre en grundig blanding.

 


Vil det gjøre en forskjell for blandingsprosessen hvis flaskene mine er firkantede?

Nei det gjør ingen forskjell, imix vil blande firkantede flasker like godt. De har et større overflateareala, så det kan hende at du ikke høre at miXer kulen roterer rundt, men det gjør den.

 


Jeg ønsker ikke å bruke alle mine miXer kuller enda, hvordan skal jeg oppbevare dem?

Vi anbefaler på det sterkest å oppbevare ubrukt miXer kuler i en liten, lufttett beholder, utenfor rekkevidden til barn og dyr.

 


Jeg har en farge som er flere år gammel, må jeg gjøre noe før den settes i imix?

Flasker som har stått veldig lenge kan ha skille seg helt. Da anbefales det at du vekker den til live med et til to kraftig rist før du setter den på imix enheten.

 


Hvor lang tid bruker imix på å blande?

Standard blandetid er 5 minutter, men du kan enkelt stille imix-timeren til å både kortere eller lengre tidsintervall på blandingen.

 


Hvor lenge vil den være blandet?

Når de er blandet, forblir de slik så lenge de ikke blir stående i lengre perioder. Hvis du er usikker, er det ingen skade å gi dem litt risting for å vekke dem eller sett dem på imix enheten igjen for en ny blanding.

 


Kan jeg bruke imix til å blande base coat og top coat?

Base- og top coat inneholder ikke fargepigmenter, derfor vil du ikke oppleve at produktet skiller seg, så det er ikke nødvendig å blande dem imix.

 


Vil imix og miXer fungere med gelelakk- og neglelakkflasker i alle former og størrelser?

Absolutt, imix har blitt testet på dem alle.

 


Vil imix kunne blande gelekrukker?

Det gjør den, men gele har en mye tykkere konsistens/viskositet. Dette betyr at miXer kulen vil rotere veldig sakte. Avhengig av gelens konsistens vil blandetiden variere. Vi tror ikke harde geler trenger å blandes, men hvis krukken passer på imix enheten og du legger i en miXer kule vil den blande. En slik blanding kan derimot være å anbefale for å fjerne bobler som har blitt jobbet inn i gelekrukkene ved manuell røring.

 


Hvorfor blinker imix enheten med et hvitt lys?

Hvis du har satt en flaske eller krukke som inneholder et produkt med spesiell tykk konsistens vil imix enheten blinke med et hvitt lys ved oppstart for å fortelle deg dette. Dette er spesielt praktisk på flasker hvor du ikke ser tilstanden på produktet. Dette er bare et varsel, imix heten starter blandingen som vanlig og stopper automatisk etter 5 minutter. Føler du det er nødvendig eller vil være på den sikre siden gjenta gjerne blandingen ved å trykke en gang på funksjonsknappen for 5 nye minutter.

 


Hvorfor blande med imix når du kan riste flasken selv?

Selvfølgelig kan du fortsatt riste, men hvorfor vil du det når du kan få en mer optimal blanding med imix? Med imix vi du få en bedre og jevner blanding av pigmentene for en fargeintensitet du ikke klarer å oppnå ved normal risting for hånd. Samtidig sørger den for en optimal konsistens til siste dråper er brukt opp for en feilfri påføring hver gang. Glem heller ikke helsegevinsten ved å spare håndleddet, noe som forebygger og lindrer effekten av karpaltunnelsyndrom.


Leveres imix med strømkabel?

imix er et universelt produkt som leveres med en 1,5 meter lang USB-kabel som kan kobles til hvilken som helst bærbar PC eller USB-adapter.

 


Hvor er imix produsert?

imix består av flere komponenter, hentet fra Kina og Storbritannia. imix er produsert og pakket i Storbritannia.

 


Leveres imix med garanti?

Ja, imix leveres med 1 års garanti.

 

 

Er du profesjonell og jobber med neglelakk, gelelakk og gele?

… imix er nå tilgjenelig for deg i nettbutikken!

 

 

 

X LUKK

 

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies