imix Tips og triks

X LUKK

imix TIPS & TRIKS

 

 

“Jeg har en eldre eller tykkere lakk/gelelakk som må blandes.”

TIPS: Sett flasken på imix enheten og la den stå i cirka 10 sekunder slik at magnetismen får festet seg til miXer kulen før du starter imix enheten.

 

TRIKS: Hvis du opplever en forsinkelse i blandingen eller at miXer kulen sliter med å rotere, bare ta opp flasken og vekk den til live med et til to kraftig rist. Sett flasken tilbake på imix enheten og blandingen bør starte.

 

HVA GJØR IMIX ENHETEN: imix enheten vil blinke med et hvitt lys to ganger for å fortelle deg at den har oppdaget et produkt som er tykkere.

"Hvordan oppnår jeg den absolutt beste blandingen av et produkt? "

TIPS: Sørg for at penselen ikke kommer i veien for at miXer kulen kan rotere optimalt. Dette løses enkelt ved at du kun skrur fast toppen i den øverste gjengen på flaskehalsen under blanding, da vil penselen befinner seg over miXer kulen. Alternativt kan penselen settes på skrå ned i flasken for å være helt sikker, da vil penselen ligge mot flaskeveggens innside og ikke være i veien for miXer kulen. Husk da på at toppen ikke er festet når du tar den av imix enheten.

 

TRIKS: Vil du være helt sikker hver gang, samtidig som du får lukket flaskene helt under blandingen kan du ta en gammel topp fra en tom flaske og fjerne penselen. Denne toppen kan så benyttes på alle flaskene under blanding på din imix enhet.

 

HVA GJØR IMIX ENHETEN: Dette vil sørge for at miXer kulen kan rotere fritt og blande produktet uten at penselen forstyrrer prosessen eller at det oppstår slitasje på penselen.

"Jeg har en gammel eller tykkere lakk som trenger mer enn 5 minutter."

HINT: Du trenger ikke bruke tid på endre imix enhetens tidsintervall.

 

TRIKS: Hvis produktet trenger ekstra tid, bare gjenta blandingsintervallet 2 eller 3 ganger.

 

HVA GJØR IMIX ENHETEN: Etter 5 minutter med blanding vil imix enheten slå seg av. Trengs det derimot ekstra tid er det bare å gi knappen et enkelt trykk mens flasken står på enheten, så vil den starte en ny runde med blanding. Du kan gjenta så mange ganger du ønsker.

"Jeg vil slå på imix enheten."

TIPS: Gi imix knappen et enkelt trykk, ikke hold den inne.

 

TRIKS: Et enkelt trykk slår på enheten, holder du inn knappen starter du prosedyren for å endre funksjonalitet slik som fargeskala under blanding og tidsintervall.

 

HVA GJØR IMIX ENHETEN: imix enheten vil slå seg av automatisk etter at den har blandet i 5 minutter om tidsintervallet ikke er endret.

"Jeg husker ikke om det er en miXer i flasken eller ikke."

TIPS: Først kan du se om miXtractor staven trekkes mot flasken av magnetismen til miXer kulen. Eller….

 

TRIKS: Sett flasken på imix enheten. Er det en miXer i flasken vil du kjenne at flasken trekkes mot platen av magnetismen og den vil starte og blande.

 

HVA GJØR IMIX ENHETEN: Den vil starte å blande om det er en miXer i flasken, hvis ikke skjer det ingen ting.

"Er det greit å la en miXer være i flasken?"

TIPS: Ja, men…

 

TRIKS: Før du setter bort flasken for oppbevaring, tipp flasken litt på skrå slik at miXer kulen blir liggende i siden av flasken og ikke rett under penselen, før flasken rettes opp igjen og plasseres i hyllen.

"Jeg ønsker å ta ut en miXer før flasken er tom."

TIPS: Finn frem litt papir og en dappen dish før du starter, slik at du kan gjøre dette uten søl.

 

TRIKS: Hold flasken på skrå slik at miXer kulen faller mot siden i flasken. Bruk miXtractor staven til å føre miXer kulen opp langs flaskens innside ved hjelp av magnetismen. Når kulen har kommet opp mot halsen plasserer du miXtractor staven inne i flaskehalsens åpning for å fiske opp miXer kulen.

 

HVA GJØR IMIX ENHETEN: miXer kulen vi trekkes mot miXtractor staven ved hjelp av magnetisme slik at du enkelt kan ta den ut av flasken.

 

ANNET: Noen lakker og gelelakker kan også inneholde små metallkuler som kommer ut sammen med miXer kulen, disse slipper du bare tilbake i flasken.

"Jeg vet ikke om min imix enheten virker."

TIPS: At du ikke kan se eller høre at den blander betyr ikke at den ikke virker.

 

TRIKS: Er du usikker kan du slippe en miXer i en base- eller top coat som har gjennomsiktig flaske og plassere den på imix enheten.

 

HVA GJØR IMIX ENHETEN: Du vil nå kunne se at den starter å blande, slik at du vet at den virker slik den skal.

"Hva er årsaken til at lyset under blanding har stoppet å virke?"

TIPS: Det er stor sannsynlighet for at du har holdt inn knappen for lenge under endring av fargeskala på din imix enhet. Det vil nemlig slå av lyset under blanding.

 

TRIKS: Dette er enkelt å fikse. Hold inn knappen i mer enn 2 sekunder og et oransje lys vil blinke to ganger. Dette forteller deg at lyset fungerer. Hvis du ønsker at imix enheten kun skal ha en farge på lyset under blandingen dobbelttrykker på ønsket farge. Ønsker du flere farger trykker du inn knappen en gang på startfargen, og så en gang på sluttfargen i ønsket fargeskala.

 

HVA GJØR IMIX ENHETEN: imix vil blinke oransje to ganger. Dette forteller at lyset virker slik det skal, men at du har slått det av ved en feiltakelse.

 

ANNET: Hvis du er i tvil, se bruksanvisningen for imix ehetens funksjonalitet slik at du kan tilbakestille den til fabrikkinnstillingene.

"Er imix komplisert å bruke?"

TIPS: Vi lover at det er den virkelig ikke.

 

TRIKS: Det beste tipset vi kan gi er å la imix enheten få gjøre jobben. Ikke løft opp flasken under blandingen. Plasser flasken på imix enheten og la den blande uforstyrret i 5 minutter.

 

HVA GJØR IMIX ENHETEN: Den vi gi en perfekt handsfree blanding av produktet!

 

 

Er du profesjonell og jobber med neglelakk, gelelakk og gele?

… imix er nå tilgjenelig for deg i nettbutikken!

 

 

 

X LUKK

 

 

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies