Akrylnegler

Akrylnegler fra Creative Nail Design

Ser du etter gode produkter for akrylnegler? Creative Nail Design (CND), som er vår nærmeste samarbeidspartner, er verdensledene innen produkter innen profesjonell hånd-, fot- og neglepleie.

NeglAkademiet eneleverandør av produkter fra CND

CND bruker store ressurser på forskning for å kunne tilby de beste produktene på markedet, og tilbyr to suverene produktsystemer for deg som jobber med akrylnegler:

CND Liquid & Powder System
CND sitt prisbelønte væske og pulversystem hjelper deg med å skape brukervennlige, naturtro, tynne, holdbare og vakre akrylnegler. Den patenterte IPN teknologien er uovertruffen når det gjelder klarhet, styrke og fargestabilitet. Kombinasjonen av væsker og mange typer pulver gjør mulighetene uendelige.

CND Retention+ System
Med CND Retention+ System kan du skape akrylnegler med styrke og fleksibilitet og som er motstandsdyktige mot kjemikalier og vann. Retention+ er spesielt utviklet for å fungere optimalt med Retention+ Sculpt Powder.

 

Jobber du profesjonelt med negler kan du bestille Creative Nail Design sine produkter for akrylnegler i vår nettbutikk.

 

Vi tilbyr også et bredt utvalg av andre produkter innen hånd-, fot- og neglepleie.

Kurs med fokus på akrylnegler

Ønsker du å lære mer om akrylnegler? I Oslo, Trondheim, Bergen og Sola arrangerer vi kurs i CND Liquid & Powder System. Kurset gir deg grunnleggende kompetanse innen væske- og pulverteknikk, og inneholder både teori og praksis. Vi har utdannet negledesignere siden 1989, og vårt mål er å hele tiden heve utdanningsnivået i faget. Full oversikt over alle våre kurs finner du i vår studiekatalog.

Du melder deg enkelt på våre kurs via våre påmeldingssider.

Har du spørsmål om noen av våre produkter eller kurs for akrylnegler er det bare å ta kontakt.

 

Velkommen til NeglAkademiet.

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies