CND Shellac

To uker med høy glans – CND Shellac

Produktet CND Shellac Gel Polish er utviklet av den anerkjente leverandøren Creative Nail Design (CND) og er en revolusjonerende blanding av neglelakk og gele. Det som dog skiller Shellac fra alminnelig neglelakk er en imponerende lang varighetsperiode.

Den originale CND Shellac Gel Polish

Med en feilfri holdbarhet på to uker og en uvanlig kraftig glans, er Shellac perfekt til de fleste anledninger og du behøver ikke lenger å tenke over riper på neglene når du vasker opp eller graver i jorda.

Shellac legges som en neglelakk og herdes i UV-lys og krever ingen tørketid. En annen fordel er også at det kun tar noen minutter å fjerne CND Shellac, og dette er noe kunden enkelt kan gjøre selv om de ønsker.

 

Bestill CND Shellac Gel Polish i vår nettbutikk.

 

Dersom du arbeider med manikyr, pedikyr, parfyme, frisør, fotterapi, hudterapi, negledesign eller lignende, kommer vi gjerne på et besøk til deg for å demonstrere og vise våre produkter.

Bli en profesjonell CND Shellacer

Lyst til å lære mer om Shellac Gel Polish? Meld deg på et av våre kurs i dag! Kursene arrangeres i Oslo, Trondheim, Bergen og Sola. I tillegg tilbyr vi en rekke kurs innen negledesign for deg som har lyst på en ny og spennende karriere, eller for deg som ønsker å videreutdanne deg.

Du finner komplett oversikt under menyen kurs.

Ønsker du mer informasjon om våre produkter eller kurs er det bare å ta kontakt.

Velkommen til NeglAkademiet.

 

 

Velkommen til NeglAkademiet

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies