Gelenegler

Gelenegler

Med gelenegler fra Creative Nail Design (CND) får du tynne, lette, vakre og naturlige negler med en holdbarhet som slår det meste.

Eneleverandør av produkter fra CND

Med gelenegler fra Creative Nail Design (CND) får du tynne, lette, vakre og naturlige negler med en holdbarhet som slår det meste. Prisbelønte Brisa UV Gel System er ideelle for kunder som ønsker gelenegler som ser naturlige ut, gir beskyttelse og har varig glans. Dette produktet kan både brukes på tånegler og fingernegler. Gelenegler fra CND har også den fordelen at hudallergiske ingredienser, som for eksempel akrylater, er fjernet eller redusert så mye som mulig. Våre gelenegler er også perfekte for mange salonger og spa, da produktet er fullstendig luktfritt
Jobber du profesjonelt med negler kan du bestille Creative Nail Design sine produkter for gelenegler i vår nettbutikk.

Vi tilbyr også et bredt utvalg av andre produkter innen hånd-, fot- og neglepleie.

Om du arbeider til daglig med manikyr, pedikyr, parfymer, frisør, fotterapi, hudterapi, negledesigner eller noe annet relatert til bransjen, er det bare å ta kontakt med oss for en demonstrasjon av produkter for gelenegler og våre andre kvalitetsprodukter.

Kurs med fokus på gelenegler

Ønsker du å lære mer om gelenegler? I Oslo, Bergen, Trondheim og Sola arrangerer vi kurs i CND Brisa UV Gel. Kurset tar for seg de grunnleggende teknikkene for bruk av UV gele, og består av både teori og praksis. Etter endt kurs vil du være kvalifisert til å jobbe profesjonelt ute i markedet.

Du kan enkelt melde deg på via våre påmeldingssider.

Ønsker du mer informasjon om noen av våre produkter eller kurs for gelenegler er det bare å ta kontakt.

 

Velkommen til NeglAkademiet.

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies