Manikyr

Profesjonelle produkter og kurs innen manikyr

Arbeider du med manikyr anbefaler vi å undersøke våre produkter fra Creative Nail Design (CND) som er verdensledende innen manikyr- og skjønnhetsprodukter for profesjonelle.

Innen manikyr tilbyr vi to produktserier

CND Citrus SpaManicure er en symfoni av sitrus med essensielle oljer, vitamin E og antioksidanter. Systemet består av fem produkter som forfrisker, er oppkvikkende og energigivende.

Almond SpaManicure er en mild, lukseriøs kolleksjon av mandelbaserte manikyrpodukter formulert for å eksfoliere, gi næring og fuktighet til hud og negler. Selges både som salongbehandling og til hjemmepleie.

 

I vår nettbutikk kan du bestille våre manikyrserier eller annet utstyr til manikyr.

 

Vi sender gjerne over testprodukter, eller vi kan komme på besøk til deg og demonstrere hvorfor disse produktene til manikyr er så populære blant profesjonelle.

Kurs i manikyr

Har du kanskje lyst til å starte en spennende karriere innen manikyr, kan vi hjelpe deg. I Oslo, Trondheim Sola og Stavanger tilbyr vi kurs i CND SpaManCure. Her lærer du mer om CND sine lukseriøse håndpleiesystemer, parafinbehandling, håndens anatomi og sykdommer og lakkering. Kurset er balansert mellom teori og praksis, og etter endt kurs er du kvalifisert til å jobbe profesjonelt ute i markedet.

Meld deg på et av våre manikyr-kurs i Oslo, Bergen, Sola eller Trondheim i dag!

Vi har utdannet negledesignere siden 1989 og vår målsetning er å gi våre elever en omfattende grunnutdanning innen hånd- og fotpleie, med fokus på design, form og fasong.

Dersom du ønsker mer informasjon om våre produkter eller kurs er det bare å ta kontakt.

 

Velkommen til NeglAkademie

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies