Neglelakk

Neglelakk for profesjonelle fra Creative Nail Design (CND)

Jobber du profesjonelt med neglelakk? Da bør du ta en titt på Vinylux Weekly Polish System som er en helt ny serie med neglelakk fra Creative Nail Design (CND), grunnleggeren av CND Shellac. Med teknologi ingen har sett før, kan vi her tilby en neglelakk som ikke behøver noen underlakk, og som varer i en uke ved eksponering for naturlig lys. At neglelakken kun bruker 8 ½ minutt på å tørke er således en ekstra bonus. Med over 100 farger er vi sikre på at du finner en neglelakk som du faller i smak hos deg og dine kunder

Bestill Vinylux Weekly Polish System neglelakk fra CND i vår nettbutikk.

NeglAkademiet din totalleverandør

Dersom du jobber profesjonelt med neglelakk kan du bare ta kontakt med oss om du ønsker en demonstrasjon av våre produkter.

NeglAkadameiet AS er en ledende totalleverandør innen håndpleie, fotpleie og neglepleie. Vi jobber også med kundeoppfølging, utdanning og distribusjon over hele landet. Dersom du ønsker å bli negledesigner eller ønsker å heve din kompetanse på andre områder innen bransjen har vi utdanning med dyktige og erfarne lærere som hjelper deg med å forfølge din drøm.

Alle våre kurs finner du under menyen kurs.

Ønsker du mer informasjon om neglelakk fra CND, våre utdanninger og kurs eller andre produkter er det bare å ta kontakt.

Velkommen til NeglAkademiet

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies