Neglepleie

Neglepleie – produkter og kurs

Som Norges ledende fagekspert på profesjonell skjønnhet er NeglAkademiet totalleverandør til norske salonger, både for opplæring av terapeuter og salg av produkter i hele Norge.

Din totalleverandør av produkter fra CND

Leter du etter en totalleverandør av produkter til neglepleie, håndpleie og fotpleie, skal du ta kontakt med NeglAkademiet AS. Vi har en rekke kvalitetsprodukter innen neglepleie fra anerkjente og velprøvde produsenter. Vår hovedsamarbeidspartner for produkter er Creative Nail Design (CND), verdens ledende leverandør innen profesjonell hånd-, fot- og skjønnhetspleie i 30 år

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av produkter fra Creative Nail Design.

Dersom du jobber med manikyr, pedikyr, parfymeri, frisør, fotterapi, hudterapi, negledesign eller annet, kommer vi mer enn gjerne på besøk for å vise fram våre produkter. Vi har produkter for neglepleie til den profesjonelle og salgsprodukter til hjemmebehandlinger og vedlikehold.

Kurs i negledesign og neglepleie

Ønsker du å satse på en karriere innen negledesign eller å øke din faglige kompetanse innen faget finner du utfyllende informasjon om alle våre kurs i vår studiekatalog. Vi har utdannet negledesignere siden 1989, og tilbyr våre kurs i Oslo, Trondheim, Bergen og Sola.

Du melder deg enkelt på våre kurs via elektroniske påmeldingsskjema som du finner på kursidene våre .

Ønsker mer informasjon om våre produkter innen neglepleie eller kurs er det bare å ta kontakt.

 

Velkommen til NeglAkademiet

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies