Pedikyr

Vi tilbyr profesjonelle pedikyr-produkter og kursing i pedikyr

Arbeider du med pedikyr anbefaler vi å undersøke våre produkter fra Creative Nail Design (CND). Med naturlige mineraler og urter, er dette produkter som passer perfekt til enhver som arbeider med pedikyr.

Våre produkter innen pedikyr består av to produktserier

CND Marine SpaPedicure er utviklet av eksperter og benytter seg av produkter fra planteriket og havet. Frisk duft av eukalyptus, menthol og peppermynte – i kombinasjon med næringsrike mineraler og planter.

CND Earth SpaPedicure er en serie av jordbaserte produkter fylt med naturlige ingredienser som er rike på vitaminer, mineraler, antioksidanter og oljer. Fukter, beroliger og polerer huden.

Vi fører tilleggsprodukter som passer perfekt sammen med våre to pedikyrserier. Vi har også et rikt utvalg av utstyr til pedikyr.

 

Besøk vår nettbutikk for å bestille våre pedikyrserier eller annet utstyr innen pedikyr.

 

Dersom det er ønskelig sender vi gjerne over noen testprodukter, eller vi kan komme på besøk til deg og demonstrere hvorfor disse produktene til pedikyr er så populære blant profesjonelle.

Kurs i pedikyr

Vi tilbyr også kurs i CND SpaPedicure og på en rekke andre områder. Kurset i CND SpaPedicure gir deg innsikt i CND sine luksuriøse fotpleiesystemer, parafinbehandling, fotens anatomi og sykdommer, produktlære og lakkering. Etter endt kurs vil du kunne utføre kosmetisk pedikyr med massasje i aromaterapeutiske omgivelser med et minimum av utstyr.

Meld deg på et av våre pedikyr-kurs i Oslo, Bergen, Sola eller Trondheim i dag!

NeglAkademiet AS er en ledende totalleverandør innen hånd-, fot- og neglepleie. Vi jobber med kundeoppfølging, utdanning og distribusjon over hele landet.

Dersom du ønsker å vite mer om våre produkter og kurs er det bare å ta kontakt med oss.

 

Velkommen til NeglAkademie

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies