Irene Wessel norsk dekorambassadør for Lecenté

Publisert: 12.03.2021

Vi er stolte over å presentere NeglAkademiets siste tilskudd blant ambassadører: Irene Wessel. Med en overlegen pasjon for dekor vil hun fremover ta utgangspunkt i Lecentés fantastiske verden for sin kreativ dekor. I den anledning tar vi en kjapp prat med den sprudlende negledesigneren.

 

Hvordan startet du med negler?

– Jeg har alltid holdt på med mine egne negler. Etter å ha vært veldig syk i mange år fikk jeg i 2016 muligheten til å ta Shellac-kurs på NeglaAkademiet. Og etter det var det ingen vei tilbake. Da fant jeg noe jeg virkelig likte å holde på med. I 2019 tok jeg så eksamen i Light Elegance, og jeg bare elsker å jobbe med negler. At jeg i en alder av 58 får denne mulighet er ikke til og tro.

Irene jobber i dag hjemmefra, der hun har laget sitt eget neglestudio. Neglene er fortsatt en hobby for hele, men en svært altoppslukende en i så måte. “Jeg pleier å si at jeg har verdens beste hobby!”.

 

Hvor henter du inspirasjon?

– Alle de flotte kollegaene mine i bransjen, og selvsagt de fine jentene som kommer til meg for å fikse neglene sine. Kundene mine gir meg så mye god energi når de får behandlinger hos meg. Faktisk er det slik at jeg sjelden bestemmer meg for hva jeg skal gjøre før de sitter i stolen. Jeg lar inspirasjonen komme fra deres energi.

 

Hva er drømmen din videre?

– Jeg holder på med drømmen min sånn jeg ser det. Bare det at jeg sitter og svarer på disse spørsmålene, sier meg at jeg er verdens heldigste negldesigner!

 

Følg med på våre sosiale medier, og følg @irenesnegler for masse god dekorinspirasjon i tiden som kommer.


Artikler om Negl, hånd og fot

Dagens bryllup er mer personlige enn noen gang. Dette betyr blant annet unike lokaler, spesiallagde kaker og mer…

Bli med på CND sitt GRATIS online arrangement med demonstrasjoner av de siste trendene ved bruk av CND…

Light Elegance presenterer nå 12 nye trendy nyanser som vil utvide din sommerpalett og begeistre dine kunder!  …

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies