Ladyinwhite-Fuktihet med vegetabilske oljer

X LUKK


FUKTIGHET MED VEGETABILSKE OLJER

Ladyinwhite Self Tan gir en naturlig brunfarge med næringsrik fuktighet for huden. Alle selvbruningsmoussene etterlater huden myk og med en strålende glød. Ladyinwhite Self Tan har også tenkt på de som trenger ekstra fuktighet og beriket selvbruningsmoussene GIADA, AGATA og AMBRA med ekstra hydrerende og nærende oljer huden vil elske.

KOKOSOLJE
Utvunnet fra det hvite kjøttet i kokosnøtten, og er en olje med rask absorpsjon på grunn av dens evne til å binde seg til huden. Nærende, meget fuktighetsgivende og rik på E-vitamin.

ARGANOLJE
Utvunnet fra Argania frukten, den er rik på proteiner og antioksiderende stoffer som forebygger virkningen av de frie radikalene. Ved å trenge dypt inn i huden forbedrer arganoljen hudens elastisitet og gjenoppretter fuktigheten uten å etterlate en fet hud.

DRUEFRØOLJE
Utvunnet fra frøene i druene, er rik på polyfenoler og har antioksiderende egenskaper. Gjør huden fastere og stimulerer mikrosirkulasjonen. Gir huden et fløyelsaktig utseende.

AVOKADOOLJE
Stimulerer til naturlig hudfornyelse og gjenoppretter balansen i hudens hydrolipidfilm. Svært fuktighetsgivende og nærende, gir vitalitet til dehydrert, sliten eller moden hud.

HAMPFRØOLJE
Gir fuktighet i dybden uten å være fet. Motvirker frie radikaler ved å fungere som et naturlig antioksidant.

JOJOBAOLJE
En raskt absorberende olje som styrker hudens struktur og forhindrer dehydrering.

NYPEROSEOLJE
Utvunnet fra fruktene av ville nyperoser, rik på flavonoider og fettsyrer. Har en gjenopprettende effekt som gir selv en stresset hud en jevn tone.

 

 

 

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies