Ladyinwhite-Hvorfor selvbruning

 X  LUKK


HVORFOR SELVBRUNING?


Gleden av en naturlig, rask og personlig brunfarge.

Ladyinwhite selvbruning er den ideelle løsningen for alle som ønsker å kombinere et friskt utseende med beskyttelse og hudens velvære. Selvbruningsmoussen garanterer en “strandeffekt” uten å utsette huden for UV-stråling og derav den skadelige effekten det kan gi. Ikke bare det! Ladyinwhite mousse er den nyeste generasjonen selvbruningsprodukter som er i stand til å forsterke fargen på huden samtidig som den skaper en personlig brunfarge.

 

Noe har endret seg, ny bevissthet om skadene som UV-stråler kan forårsake i huden.

Det å bli brun i solen eller solarium er resultat av hudens eksponering for UV-stråler. Sol eller solarium? Det er de samme UV-A og UV-B strålene som stimulerer melaninproduksjonen, det brune pigmentet som kroppen akkumulerer i overhuden for å motvirke de skadelige effektene av strålene. UV-A strålene trenger inn i dermis, det dypeste laget av huden, og forårsaker øyeblikkelig farge som trekker seg tilbake etter 2-3 timer etter soleksponering. UV-B strålene virker i overhuden og gir en langvarig brunfarge som varer selv etter eksponering.  Begge strålingene kan forårsake utslett og forbrenning, eller skade huden og DNA-et.

 

Med Ladyinwhite kombinerer du skjønnhet, helse og mye mer!

Ladyinwhite selvbruningsmousse er den ideelle løsningen for alle som ønsker å kombinere det estetiske resultatet med beskyttelse uten å involvere verken de dype lagene i huden eller melaninet. Skjønnhet eller helse? Ikke bare det! Ladyinwhite selvbruningsmousse er den nyeste generasjonen selvbruningsprodukter som er i stand til å forsterke hudens farge og skape en personlig brunfarge. De tilgjengelige nyansene reflekterer behovene til de typiske europeiske hudtypene. De inneholder antioksidanter, økologiske planteekstrakter og vegetabilske oljer for hydrering av hud i dybden. I tillegg er noen av selvbruningsmoussene spesielt designet for å gi næring til meget stresset hud.

Ladyinwhite Sunless Collection er veganvennlig med økologiske og naturlige ingredienser.

 

 

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies