Ladyinwhite-Økologisk og naturlig utvunnet ingredienser

 X  LUKK


ØKOLOGISKE OG NATURLIGE INGREDIENSER

Alle ingrediensene i selvbruningsmoussene er hudvennlige, med naturlige ingredienser, økologiske, parabenfrie og veganvennlige. Produktet har fått godkjenning fra PETA* (People for Ethical Treatment of Animals).

 

DIHYDROXIACETONE (DHA)
Er en aktiv vegetabilsk utvunnet fargeløs ingrediens fra sukkerrør som samhandler med proteiner og aminosyrer i det ytterste laget av huden for å produsere den gyllenbrune fargen som er typisk for solbrun hud.

ALOE VERA
Vegetabilsk ekstrakt fra Aloe Vera planten som gir huden oksygentilførsel, og fremmer cellefornyelse. Brukes for sine beroligende og fuktighetsgivende egenskaper og har en lignende utbalanserende pH som huden. Aloe Vera inneholder flere vitaminer, inkludert A, C, E, folsyre, kolin, B1, B2, B3 (niacin), B6. Aloe Vera er også en av de få plantene som inneholder vitaminet B12.

VEGETABILSKE OG FUKTIGHETSGIVENDE OLJER
Moussen inneholder en blanding av ulike vegetabilske oljer som er nøye valgt for sine fuktighetsgivende og elastiske egenskaper.

2-FENYLETHYLALKOHOL
En aromatisk alkohol med blomsterduft. I naturen finnes den ofte i frukt og blomster, som for eksempel roser, bananer, epler, appelsiner, liljer og hyasinter. Brukes i kosmetikk for å tilsette duft.

ALKOHOL UTVUNNET FRA SUKKERØR
Vegetabilsk alkohol fra biologisk dyrket sukkerrør. Modne sukkerrør kuttes for hånd og kvernes for å trekke ut saften. Deretter blir saften gjæret i 24 timer før den varmes opp for å destillere alkoholen.

MULTIVITAMINER OG VEGETABILE PLANTEEKSTRAKTER
Alle selvbruningsmoussene fra Ladyinwhite inneholder de naturlige utvunnet multivitaminene  A, C og E i tillegg til sofistikerte planteekstrakter. Deriblant heksehassel, rosmarin, sjøalger, lakris og et stort utvalg av fruktekstrakter. Ingredienser som karamell, morbær og svart valnøtt brukes til å gi produktet den naturlige fargen.

FARGESTOFF  (Food colouring – FD&C)
Godt å spise, godt for huden. Dette er ingrediensen som gir Ladyinwhite Self Tan moussene den umiddelbare solbrune effekten. Dette fargestoffet brukes i matvarer, i de fleste kosmetikkprodukter og i selvbruningsprodukter generelt. Moussens farge sikrer en jevn fordeling av produktet og gir et øyeblikkelig solbrunt resultat. Kombinasjonene av denne fargen og naturlige ingredienser som karamell, morbær og svart valnøtt gjør Ladyinwhite Self Tan moussene til et kvalitetssikkert selvbruningsprodukt.

VANN
Moussene består av 80% vann, en av de mest naturlige ingrediensene i verden.

 

*PETA (People for Ethical Treatment of Animals) er et non-profitt selskap som støtter dyrs rettigheter globalt.

 

 

 

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies