Ladyinwhite-Hvordan påføre selvbruningsmoussen

X LUKK

FREMGANGSMÅTE FOR PÅFØRING

Oppnå ønsket brunfarge med enkle steg for påføring på ansikt og kropp.

For å oppnå en naturlig og jevn brunfarge med Ladyinwhite Self Tan selvbruningsmousse bør påføringsvotten anvendes. Den gjør det enkelt å oppnå en jevn fordeling av moussen for det perfekte resultatet uten striper og skjolder. Følg disse enkle stegene for påføring på ansikt og kropp.

Påfør moussen på votten og masser huden lett til det har trukket inn uten å trykke for mye på huden. Mengden produkt som skal brukes avhenger av størrelsen på området som skal behandles.

BEN OG FØTTER
Påfør moussen med sirkulære bevegelser fra den øvre delen av foten og nedover, vær ekstra nøye ved knærne og hælene. Her trengs mindre produkt som må fordeles godt. For en jevn farge i overgangen mellom ben og fot, anbefales det å bruke en liten mengde produkt som masseres nøye utover.

RYGG OG BRYST
Start med sirkulære bevegelser fra den høyre skulderen og arbeid ned mot korsryggen, opp på hoften. Gjenta langs hele ryggen til den er fullstendig dekket. For beste resultat, anbefaler vi at en annen person påfører produktet på dette området. Gjenta på forsiden av overkroppen fra skuldrene og ned til hoftene.

ARMER OG HENDER
Hold en arm hevet og påfør moussen i sirkulære bevegelser fra skulderen mot baksiden av hånden. Vær ekstra nøye ved armhuler, albuer og håndledd. Her trengs mindre produkt som fordeles godt. For å jevne ut fargen i overgangen mellom armen og baksiden av hånden, anbefales det å bruke en liten mengde produkt som masseres godt utover. Bytt hånd og gjenta prosedyren.

ANSIKT
Lukk øynene og munnen og arbeid raskt i ansiktsområdet. Påfør små mengder i sirkulære bevegelser fra sidene av ansiktet og inn mot midten, mens du passer på at det er jevnt fordelt.

FREMGANGSMÅTE ETTER PÅFØRING – AKTIVERENDE DUSJ
Etter at selvbruningsmoussen har trukket inn i huden og tørket, bruk løse klær, da stramme klær eller undertøy kan etterlate merker på huden også de første åtte timene etter aktiveringsdusjen. Når du har valgt ønsket fargeintensitet og ventet den nødvendige eksponeringstiden, fra 1 time til 3 timer, tas en aktiverende dusj med lunkent vann (gjerne som har en tendens til å bli kaldt) i KUN 30-45 sekunder. Under den aktiverende dusjen, lar du vannet renne langs kroppen, uten å berøre eller gni huden. Ikke bruk varmt vann, såper, skrubber eller svamper. Klapptørk huden med et mykt håndkle uten å gni på huden. Unngå overdreven svette under aktiveringstiden, ikke tren eller svøm. Ikke berør huden. Misfarging i håndflatene som skyldes kontakt med selvbruningsproduktet må fjerne straks, bruk gjerne en fuktig klut. Når det har trukket inn og tørket får man det ikke bort fra hendene.

Etter 8-16 timer fra den aktiverende dusjen, kan du vaske og smøre huden din med fuktighetskrem regelmessig. Fargen vil fortsette å tilpasse seg din hudtone i de neste 24 timene. Selvbruningsmoussen påvirker ikke melaninproduksjonen i kroppen så bruk alltid solkrem med faktor når du er utsatt for sollys.

 

 

 

 

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies