Ladyinwhite-Replikasjonsteknologi

X LUKK

 

REPLIKASJONSTEKNOLOGI

Solbrun farge tilpasset akkurat deg!

Med Ladyinwhite Self Tan selvbruningsmousse får du en naturlig og personlig tilpasset brunfarge takket være samspillet mellom ingrediensen DHA og hudreplikasjonsteknologien som benyttes i nyere generasjoner av selvbruning.

Det personlige resultatet oppnås ved at hver enkelt sine unike aminosyrer i hudens keratin reagerer med den aktive ingrediensen DHA og gjenskaper en naturlig solbrun farge tilpasset hver enkelt sin hudtone.

DHA er et plantederivat av sukkerrør og er et stoff som kan skape en solingseffekt i huden uten å bli utsatt for skadelige UV-stråler. Det gyllenbrune resultatet kommer av den kjemiske reaksjonen – selvfølgelig ikke giftig – som finner sted i de mest overfladiske lagene i huden, når DHA og aminosyrene i keratinet kommer i kontakt med hverandre.

Velg din intensitet på fargen
Når du har oppnådd ønsket intensitet (1-3 timer) skyller du huden med en aktiveringsdusj, se FREMGANGSMÅTE FOR PÅFØRING for en nærmere beskrivelse av påføring og aktivering.

1 TIME
Ved å ta den aktiverende dusjen 1 time etter påføring, får du et naturlig gyllent resultat, med en effekt på ca 30%.

2 TIMER
Når du tar den aktiverende dusjen 2 timer etter påføring, vil du få et medium solbrunt resultat med en effekt på ca 50%.

3 TIMER
For et mer intenst, mørkt resultat, vent opp mot 3 timer før skylling, med en effekt på ca 80-90%.

 

 

 

 

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies