Ladyinwhite-Svar på ofte stilte spørsmål

X LUKK

SVAR PÅ OFTE STILTE SPØRSMÅL

 

Er Ladyinwhithe Self Tan trygg?
Ja det er trygt og bedre enn å utsette huden for sollys. I tillegg får du det samme vakre solbrune utseendet med et produkt rikt på gunstige ingredienser og planteekstrakter.

Hvor lenge varer brunfargen?
Brunfargen vil vare i 5-7 dager, avhengig av din daglige hudpleie og livsstil.  En selvbruningsfarge vil forsvinne på samme måte som en brunfarge som oppnås ved eksponering for sollys, ved hudens naturlige eksfolieringsprosess.

Hva bør jeg ha på meg etter behandlingen?
Ha på deg løstsittende klær. Naturlige fiber slik som en t-skjorte i 100% bomull er det beste. Eventuell misfarging på plaggene kan fjernes i vaskemaskin.

Kan jeg bade i bassenget?
Ja, etter  8-16 timer fra aktiveringsdusjen kan du trygt hoppe i svømmebassenget. Klor vil imidlertid føre til at brunfargen forsvinner raskere enn normalt.

Kan jeg være ute i solen?
Ja det kan du, men unngå svette i de første timene etter behandlingen for et jevnt resultat. Det er viktig å huske at selvbruningsmoussen ikke gir beskyttelse mot solens ultrafiolette stråler. Moussen inneholder ikke solfaktor og den oppnådde brunfargen beskytter ikke mot stråling. Vi anbefaler å bruke en solkrem (med SPF 30 eller høyere) før du oppholder deg ute i solen.

Kan jeg bli brun i solen?
Ja, selvbruningsproduktet påvirker ikke på noen måte produksjonen av melanin. Mange bruker Ladyinwhite Self Tan før ferien for å kunne komme brun på stranden. Husk at brunfargen oppnådd med selvbruningsmoussen ikke beskytter deg mot solbrenthet og solstråling. Bruk alltid en solkrem med en solfaktor som passer for din hudtype.

Kan brunfargen bli ujevn?
Produktene er laget av ingredienser av høyeste kvalitet, noe som betyr at i de aller fleste tilfeller vil ikke det skje og brunfargen vil oppleves som jevn og uten striper. Tips: hvis du skal bade i basseng og derfor kommer i kontakt med klor eller har en spesielt tørr hud, anbefaler vi at du bruker en av de fuktighetsgivende selvbruningsmoussene.

Dersom jeg er gravid, kan jeg da bruke selvbruningsproduktet?
Produktet er trygt. På tross av dette, dersom du har en spesiell helsetilstand, er det alltid lurt å forhøre seg med lege på forhånd.

 

 

 

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies