Lecente glitteroversikt

Lecenté sitt utvalg av ulike typer glitter

Lecenté har et rikholdig utvalg av ulike typer glitter spesielt fremstilt til negledesign. Alle glittrene er godkjent til kosmetisk bruk og er designet kun for bruk av det profesjonelle markedet hvor det skal møte behovet for kvalitet og kompatibilitet med andre produkter og teknikker. Det vil si at du som profesjonell har noe ekstra og tilby, og det i en høy standard som alltid sikrer dine behandlinger.

 

Glitteret er løsemiddelresistent, noe som betyr at Lecenté sin colour-lock teknologi (innkapsling) stopper fargen fra å blø og endre farge. Det vil heller ikke falme eller blekne på neglen eller i oppbevaringsboksen.

 

Se alle fargene i vår nettbutikk

Her finner du en oversikt over de ulike typene glitter med deres egenskaper, klikk gjerne på de ulike gruppene så får du se alle fargene du kan velg blant i vår nettbutikk

Ultra Fine Glitter
Dette bør være basen i ditt sortiment. Glitterfargen endres ikke, men fargetonen kan bli noe lysere eller mørke ut i fra valgte basefarge. Glitteret gir en god heldekkende farge i et presist 0,008 kutt. Glitteret består av PET-plast med et maksimum innhold på 3% aluminium for å oppnå fantastisk glans og gnist.

Rekker til minimum 75 behandlinger.
Fireworks Glitter
Mikrokuttet glitter med holografiske elementer – et svært fint glitter med 0,004/0,006 kutt (finere enn Ultra Fine glitter). Velg Fireworks for en finere effekt med holografiske elementer som vil skape et eksplosivt utbrudd av farger og glans.

Rekker til minimum 75 behandlinger.
Super Holographic Glitter
Glitteret som får neglene til å glitre i tusener av regnbuefarger. Super Holographic er fremstilt i flere lag av farger og aluminium for å skape prismatiske effekter. I tillegg er det laserskåret i en prismeform noe som gir det enda mer glittereffekt enn vanlig holografisk glitter. Glitterfargen endres ikke, men fargetonen kan bli noe lysere eller mørkere ut i fra valgte basefarge.

Rekker til minimum 75 behandlinger.
Holographic Glitter
Glitteret er fremstilt i flere lag av farger og aluminium for å skape prismatiske effekter. Glitteret er preget før det i hovedsak er kuttet i et 0,008 eller 0,15 kutt. Hvis du ønsker et glitter med ekstra skimmer i lyset velger du et holografisk glitter. Glitterfargen endres ikke, men fargetonen kan bli noe lysere eller mørkere ut i fra valgte basefarge.

Rekker til minimum 75 behandlinger.
Iridescent Glitter
Dette er Lecenté sitt mest allsidige glitter. Det er gjennomskinnelig med et 0,008 kutt som endrer utseende avhengig av hvilken basefarge som brukes. Glitteret ser imponerende ut over lignende basefarger, brukes det på kontrastfarger er effektene ubegrenset.

Rekker til minimum 75 behandlinger.
Glimenté
Glimentè er en unik blanding av holografiske glitterpigmenter i forskjellige størrelser og finisher. Glitteret er svært fint og oppleves nesten som pulver. Glimentè gir full farge og de holografiske pigmentene gir et mer subtilt utseende for dem som ikke ønsker alt for mye glitter, men mer av glansen.

Rekker til minimum 75 behandlinger.
Multi Glitz Glitter
Består av en rekke ulike størrelser på glitterkornene og de er noe tykkere enn Lecenté sine andre glitter. Noen Multi Glitz vil være en blanding av både ulike partikkelstørrelser og forskjellige farger for å skape det skreddersydde utseende. Noen Multi Glitz kommer i Lecenté sine klassiske farger, men i forskjellige partikkelstørrelser for å legge til dimensjon og dybde.

Rekker til minimum 50 behandlinger.
Glitter Shapes
Chunky glitter shapes i forskjellige former: flak, staver, diamanter og firkanter. Anvendes for å gi tekstur til designet og skape design med særpreg. Glitteret er perfekt til innkapsling med akryl eller gele, for å gi flotte design med dybde og glitter. Anbefaler også Smooth It! fra Lecenté som et godt alternativ til innkapsling om man ikke bruker kunstmaterialer.

Rekker til minimum 50 behandlinger.
Stardust Glitter
Består av de tynneste, høyglansede biter av glitterflak som går i ett med overflaten. Glitteret er svært fint med en tekstur som støv/pulver, laget av glimmerpartikler (mica) som ofte finnes i sminke.

Glitteret gir et glatt perlemorsutseende som er enkelt å påføre i tillegg til at det er raskere og enklere å fjerne enn glitter.

Rekker til minimum 200 behandlinger.
Neon Effect Powders
Superfint rent neonpulver. Multifunksjonelt pulver som gir klare og sterke neonfarger. Fantastisk å anvende til stamping.

Rekker til minimum 200 behandlinger.
Ombre Powders
Ombrepulver er et superfint pulver med litt skimmer. De kan brukes direkte i toppfilmen på herdet gelelakk, blandes med væske og pulver (akryl) og alle typer gel. Perfekt for å skape et nydelig ombrédesign, også kalt babyboomer.

Rekker til minimum 200 behandlinger.
Chrome Effect Glitter
Chrome - superfint chrome pulver med glimmerpartikler (mica).

Rainbow Powder - superholografisk pigmentpulver som gir en intens regnbueeffekt som skinner ekstra når det kommer lys på neglen.

Chameleon Chromes – iriserende pigment som gir en to-farget finish som endrer seg i lyset. For best resultat anbefales en mørkere basefarge.

Rekker til minimum 200 behandlinger.
Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies