LIGHT ELEGANCE avduker fremtiden for LE COLOR

Publisert: 26.09.2023

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien!

Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av prisbelønte HEMA-monomerfrie fargeformuleringer og vi er stolte av å kunne være med å avduke neste kapittel i deres reise.

 

 

De har gjort flere betydelige forbedringer i LE Color seriene, og vi er overbeviste om at dere vil sette stor pris på disse spennende nyvinningene.

 

 

FREMTIDEN FOR LE GLITTER GEL OG P+ GEL POLISH

De velprøvde, prisbelønte formuleringene forblir de samme, men vi er henrykte over at Light Elegance introduserer ny emballasje for LE Glitter Gel og P+ Gel Polish i tillegg til mindre størrelser og en lavere pris. Disse endringene gjør emballasjen like førsteklasses som produktet selv, og leverer en bedre helhetsopplevelse.

 

 

Den nye størrelsen på 10 ml for både LE Glitter Gel og P+ Gel Polish betyr mindre penger bundet opp på neglebordet ditt og muligheten til å ha flere farger tilgjengelig for mindre penger. Forhåpentligvis kan dette gi litt økonomisk avlastning i tøffe tider, og en lettere start for de som ønsker å ta inn Light Elegance for første gang.

 

FREMTIDEN FOR LE BUTTERCREAMS

Vi har alltid satt pris på de førsteklasses ButterCream krukkene, men er glade for at de har lyttet til tilbakemeldinger om at holografiske fargenavn kan være vanskelige å lese. Light Elegance oppdaterer etikettene på toppen av ButterCream krukkene og gjør fargenavnene tydeligere med bedre fargegjengivelser. I tillegg forsterkes plasten for å unngå at den kan sprekke. Bruk mindre tid på å finne riktig ButterCream farge og nyt heller den silkemyke påføringen enda mer!

 

De siste årene har vi sett en tydelig endring i preferansene for hvilke farger som brukes, der flertallet velger de moderne formuleringene i ButterCream eller P+ Gel Polish fremfor LE Color Gel. I tråd med denne trenden velger Light Elegance å sette søkelys på flere spesielle utgivelser av LE Glitter Gels, ButterCream, P+ Gel Polish samt JimmyGel og tilbehørsprodukter (hint hint), fremfor å lansere nye farger av LE Color Gel.

 

For de av dere som utelukkende bruker LE Color Gel, ikke bekymre dere! Light Elegance har mange flotte opplæringsvideoer på YouTube for bruk av ButterCream og flere spennende kurs er på vei. Vi hører fra noen at de liker den ekstra styrken til LE Color Gel, men vi ønsker å minne alle på at styrken kommer fra strukturen i forsterkelsen, IKKE fargen på toppen! ButterCream er en ekstremt slitesterk hard gele som varer til du filer den av over en godt strukturert negl.

 

 

NÅR BEGYNNER FREMTIDEN FOR LE COLOR?

De første utgavene av P+ Gel Polish og LE Glitter Gel blir lansert samtidig med den nye høstkolleksjonen i slutten av oktober. Da får vi også se de nye ButterCream-etikettene.

 

Light Elegance vil i årets siste måneder begynne å produsere de eksisterende fargene i ny emballasje etter hvert som de selges ut og vi på samme måte bytter ut etter hvert som lageret selges ut. Husk det er ingen endringer i de prisbelønte, HEMA-frie formuleringene, så alle eksisterende farger vil fungere perfekt sammen med de nye!


Artikler om Negl, hånd og fot

En ganske vanlig utfordring for negledesigneren er å korrigere ski jump negler. En ski jump negl er en…

Alle negledesignere har minst en kunde som er en neglebiter. Neglebiting er en vane som er veldig vanskelig…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies