MUST-HAVES: fire ikoniske farger

Publisert: 11.06.2019

Noen farger er evige klassikere: Sofistikert grå, varm beige, dyp rød og elegant plomme. Valgene som alltid er flatterende, klassiske og riktige, uavhengige av motebildets skiftende trender. I kolleksjonen Must-Haves har vi samlet de fire fargene salongen din bare må ha, alle presentert i CPGs banebrytende gelé-formel.

Legendary. Den rike rødfargen i sommerens kolleksjon lever opp til navnet sitt. Denne fargen er akkurat passe varm. Akkurat passe dyp. Og helt perfekt til klassiske, røde negler med geléglans og diamantsterk holdbarhet.

Timeless er nettopp det: En tidløs og myk gråfarge som kan bæres også av deg som elsker mykere, varmere farger. I grenselandet mellom beige og grått finner vi Timeless: En farge som er like flatterende som den er enkel å bære.

Effortless er gammelrosa og, akkurat som navnet tilsier, et uanstrengt fargevalg. Dette er rosatonen som går til alle hudtoner, og som er like elegant som den er klassisk. Perfekt for alle som elsker nude og vil tilføre litt mer farge og glød til neste manikyr, og til alle som ikke får nok av rosa, men ønsker et mer sofistikert alternativ. Effortless er den nye favorittfargen du ikke helt skjønner hvordan du klarte deg uten tidligere.

Det blir ikke mer sofistikert og feminit enn negler i dyp, juicy plomme. Iconic er navnet på lappen, og ikonisk er også innholdet i flasken. Iconic passer både for deg som elsker lilla og for deg som alltid velger burgunder. Akkurat som Effortless klarer den kunststykket og tilfredsstille to fargekick på en gang, og dét alene er grunn god nok til at denne fargenyheten blir en evig klassiker.

Hele Must-Have kolleksjonen er ute nå i Creative Play Gel. Du finner hele gelélakk-kolleksjonen i vår nettbutikk i dag.


Artikler om Negl, hånd og fot

Sharing is caring – vis oss dine sommernegler og vinn premier hver uke!  Vi på NeglAkademiet vet hvor…

Vi er stolte over å presentere NeglAkademiets siste tilskudd blant ambassadører: Irene Wessel. Med en overlegen pasjon for…

Jakten på det neste stjerneproduktet for profesjonelle negledesignere slutter aldri for CND. Den aller siste nyheten skaper begeistring…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies