NeglAkademiet gjestet Norwegian Nail Expo

Publisert: 28.10.2021

18. september ble Norwegian Nail Expo (NNE) arrangert i Porsgrunn. Avholdt av Norske Negler, en gruppe negledesignere som under pandemien har samlet seg online. NNE samlet utstillere og profesjonelle utøvere i bransjen til en fagmesse som ble avsluttet med en sosial kveld og middag.

 

NeglAkademiet var en av leverandørene som deltok under arrangementet og opplevde dette som virkelig inspirerende og endelig få møte både nye og kjente kunder igjen. Det var en fryd å kunne møtes selv om arrangementet var underlagt Covid-restriksjoner og ikke alle kunne få tak i en billett denne gangen. NeglAkademiet valgte derfor å vise demonstrasjoner igjennom hele dagen som også ble live-streamet på Facebook. Slik fikk vi dele kunnskap og inspirasjon med alle.

 

For NeglAkademiet var dette i tillegg en fantastisk anledning til å samle flere av sine ambassadører og instruktører som under hele dagen inspirerte med demonstrasjoner av de seneste trendene, nyheter og faglig påfyll.

 

 

NNE ble på mange måter startskuddet på veien tilbake til mere normale omstendigheter og en forsmak på at vi igjen skal få møte våre kunder å vise at NeglAkademiet de siste årene har vokst. Fra tidligere bare å ha hovedfokus på produkter fra CND, har vi nå en stor paraply av ledende merker som Lecenté, Light Elegance, :YOURS, IBX og imix for de profesjonelle  i neglebransjen.  En trendsettende portefølje av leverandører som alltid setter forskning og utvikling i førersetet for å kunne la de trygge ingrediensene skinne like mye som resultatet.

 

Nå gleder vi oss til flere fysiske møter, kurser og aktiviteter samtidig som pandemien har utviklet oss digitalt. Det skal bli riktig spennende å tilby en balanse av kurser, demonstrasjoner og inspirasjon både online og i fysiske møter i året som kommer. Vi jobber hardt for å møte behovene for gode, innovative produkter og tilgjengelighet på kunnskap for den voksende bransjen.

 

Vi takker de flotte negledesignere i Norske Negler for initiativet til å skape treffpunkt for bransjen, at vi sammen med dere får muligheten til å dele, lære og utvikle oss.

 

 

 


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies