Fagjuryen

TILBAKE – Forside Norwegian Nail Awards

Møt fagjuryen

Dette er dommerne som utgjør den internasjonale fagjuryen i Norwegian Nail Awards.

 

 

JAN ARNOLD

Style Director & Co-founder, CND

Som Co-grunnlegger av CND er Jan Arnold en av negleverdens absolutt mest dynamiske og ettertraktede navn. Etter over 40 år i toppen av CND er hun fortsatt det perfekte, innovative bindeleddet mellom negler og mote, med et tett samarbeid med noen av de største stjernene både på catwalken og den røde løperen verden over. Ved siden av å kreativt lede CND er hun en ettertraktet foredragsholder på noen av verdens største scener.

LEZLIE MCCONNELL

Sales President & Co-founder, Light Elegance

Som grunnlegger og utvikler av en av bransjens absolutt mest ettertraktede geléserier, Light Elegance, er Lezlie den perfekte kombinasjonen av hardtarbeidende grunder og pasjonert neglekunstner. Sammen med sin mann Jim og datter Lexy driver de i dag en internasjonal neglesuksess og en familiebedrift fra deres base i Redmond, Oregon. Lezlie er ansvarlig for merkets kontinuerlige utvikling av farger som umiddelbart transformeres til nye must have-produkter i neglesalonger verden over.

SAMANTHA SWEET

MarComms Director & Co-Founder, Sweet Squared

En av industriens største autoriteter, med et engasjement for negler som startet allerede i tenårene. Hun har vært en del av CND sitt univers i over 30 år. Som markeds- og kommunikasjonsansvarlig for britiske Sweet Squared er hun i dag en av verdens mest ettertraktede talspersoner når det kommer til negler. «Love and respect» er hennes mantra. Og vi er beæret over at hun nå skal legge norske talenter under sin profesjonelle lupe.

FEE WALLACET

Nai Professional, CND Education Ambassador, International Team CND, Sweet Squared Lead Educator

En kvinne som ikke trenger noen nærmere presentasjon er Fee Wallace. En av bransjens sterkest skinnende stjerner, med en rekke samarbeidsprosjekter med ledende brands, deriblant de svært ettertraktede stamping platene :YOURS. En educator som også inspirerer og engasjerer godt på sosiale medier, og som på denne måten hjelper til med å dra bransjen ett steg videre.

MADELEINE FORSELL

CND Education Ambassador, fagansvarlig og instruktør for NeglAkademiet

NeglAkademiets kreative stjerne Madeleine er instruktør for CND, LashUS og wax:one, og er en mester i dekor og innovativ negledesign. Hun er en ettertraktet kursholder som brenner for nytt talent, faglig styrke og banebrytende ideer.

HELENA BIGGS

Managing Editor @ScratchMagazine, Director of the #Scratch StarsAwards & author of three books

Britiske Scratch Magazine trenger ingen videre introduksjon, og redaktør Helena Biggs er like anerkjent som magasinet selv. Ved siden av å drive magasinet og Scratch Star Awards, har hun også gitt ut tre bøker dedikert til negledesignere. Hun er en av bransjens ledende fagpersoner når det kommer til uttalelser i internasjonal media, både magasiner, nettsider og på TV, om negledesign og negleindustrien.

LINN HIMBERG-LARSEN

Rektor ved Tone Lise Akademiet

Rektor og pedagogisk ansvarlig hos Tone Lise Akademiet. Som konkurranseutøver har Linn en imponerende rekke medaljer fra nasjonale og internasjonale mesterskap og er internasjonal dommer i neglekonkurranser. En av den norske neglebransjens største stjerner med et godt grep om både nye talenter og industriens toppsjikte.

MARIANNE JEMTEGÅRD

Journalist, stylist og moteekspert TV2

Marianne har 20 års erfaring som skjønnhetsjournalist og magasinredaktør, og er i dag TV2s moteekspert og PR-ansvarlig hos NeglAkademiet. Norwegian Nail Awards er hennes baby, og med sin store pasjon for sosiale medier og visuelle uttrykk er det hun en naturlig bidragsyter i juryen til Årets Nailfluencer.

TRINE ERGAN

 Negletekniker og kursholder

Trine startet karrieren som negleteknikker ved Tone Lise Akademiet i 2007, og har siden det jobbet som studiesjef og kurskoordinator ved samme akademi i 12 år. I dag er Trine selvstendig og holder kurs innen alle negleteknikker og vippeextension. Trine er en av bransjens enere og mest etablerte navn, med en rekke medaljer og pokaler fra NM i premieskapet. Hun innehar også en 7. plass fra Nail Olympics London.

KRISTINE RØDLAND

Sjefredaktør og ansvarlig utgiver Kosmetikk

Kristine er en av Norges mest erfarne skjønnhetsjournalister med en lang og gullkantet CV innen skjønnhets- og livsstilsmagasiner. I dag er hun redaktør og utgiver av Kosmetikk, Norges ledende fagmagasin for skjønnhetsbransjen. Kristine brenner for profesjonalitet og seriøsitet i bransjen, og er alltid oppdatert på de seneste, internasjonale trendene.

VIDAR SVENDSEN

Negledesigner for film og TV, CND Educator

Med 17 års erfaring som negledesigner i salong er Vidar like lidenskapelig opptatt av produkter som av kunnskap og utdanning. Han er vinner av Best Nail Skills og Principled Personality International fra CNDs Instruktør-Bootcamp i 2019, og brenner for å kreere stadig nye mesterverk for film, TV og andre medier. Vidar er ekstra opptatt av form og arkitekturen bak en godt designet negl, og brenner for alle former for nail art.

 

 

 

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies