Kategoriene

TILBAKE – Forside Norwegian Nail Awards

Kategoriene

Avstemmingen er nå avsluttet og vinnerne er kåret. Publikumsstemmene teller 40 prosent mot juryens 60 prosent i alle kategoriene. Publikumsavstemmingen ble avsluttet 18.mars kl 12.00. Våre fagjuryer ga så sine siste og avgjørende stemmer, og vinnerne ble annonsert her på våre sider 20. april.

Se vinnerne og finalister her >>

 

Her kan du lese mer om hvordan nomineringen ble gjenomført og  hver av de fem kategoriene våre:

Dette er de fem kategoriene du kan nominere kandidater til. Nomineringen stenger 8. januar, kl 12:00. Vår fagjury vil så plukke ut finalister blant de påmeldte, så din nominasjon er gull verdt for negledesignere og salonger som fortjener det!

Det er lov å nominere flere, og det er lov og nominere den samme i flere kategorier. Det er også lov og nominere seg selv. Å nominere er enkelt og gratis. Ved beskrivelsene av kategoriene ligger det link til et online skjema som fylles ut med relevant informasjon. Juryen vil ikke ta hensyn til antall ganger en kandidat er nominert, da dette ikke er en avstemning.

Les mer om jurymedlemmene her og informasjon om selve nominasjonen og det som skjer etterpå her.

ÅRETS SALONG

Vi søker Norges beste neglesalong. Et sted der pasjon, faglig dyktighet, renhold, kundeservice og profesjonalitet er hjørnestenene, og der både ansatte og kunder gleder seg til å gå inn av døren. Salongen må drives etisk og bransjemessig forsvarlig, og kun tilby profesjonelle, sertifiserte behandlinger. Årets salong er et sted til inspirasjon og glede for oss alle, og er det samlede resultatet av dyktige behandlere og god ledelse.

Å dele og inspirere gjennom sosiale medier er, sammen med lidenskap for faget, faglig profesjonalitet og evnen til å skape et godt arbeidsmiljø, en viktig faktor for fagjuryen i sin bedømmelse av den nominerte salongen.

 

Fagjury i kategorien ÅRETS SALONG er:
Vidar Svendsen
Linn Himberg Larsen
Trine Ergan
Madeleine Forsell

ÅRETS NEGLEDESIGNER

Jakten er i gang på Norges flinkeste negledesigner. Nominer den du mener fortjener den ærefulle tittelen her. Vinneren skal utvise faglig dyktighet, allsidighet og profesjonalitet ut til fingerspissene, og være en fagperson som inspirerer og utvikler bransjen videre. Årets negledesigner må jobbe profesjonelt i salong og ha diplom. Å dele og inspirere gjennom sosiale medier er, sammen med faglig dyktighet, allsidighet og profesjonalitet, en viktig faktor for fagjuryen i sin bedømmelse av den nominerte negledesigneren.

 

Fagjury i kategorien ÅRETS NEGLEDESIGNER er:
Jan Arnold Nordstrom
Samantha Sweet
Lezlie McConnell
Madeleine Forsell

ÅRETS NAIL ARTIST

Årets nail artist er en kreativ og faglig sterk negledesigner som holder seg oppdatert på nyheter og trender, og som alltid strekker seg mot neste mål, enten det er nye teknikker eller stiler. Prisen for Årets nail artist deles ut til en negledesigner som er i stadig utvikling, og som imponerer med faglig dyktighet og innovativ design. Å dele og inspirere gjennom sosiale medier er, sammen med faglig dyktighet, kreativ innovasjon og oppdatert sans for trender, en viktig faktor for fagjuryen i sin bedømmelse av de nominerte negledesigneren


Fagjury i kategorien ÅRETS NAIL ARTIST er:
Jan Arnold Nordstrom
Samantha Sweet
Lezlie McConnell
Vidar Svendsen
Helena Biggs

ÅRETS NYKOMMER

Vi elsker nytt talent! Årets nykommer er en ny, skinnende stjerne som markerer seg i bransjen med talent, teft og en tørst etter ny kunnskap. Årets nykommer er en ferdig utdannet negledesigner i startgropen av karrieren, og prisen er ment som en hyllest av rått talent, og en inspirasjon for vinneren til å strekke seg mot stadig nye høyder. Årets nykommer har like deler talent, ambisjon og stort faglig potensiale, og vi gleder oss til å følge med vedkommende videre i bransjen i mange år. Å dele og inspirere gjennom sosiale medier er, sammen med talent og stort potensiale, en viktig faktor for fagjuryen i sin bedømmelse av de nominerte negledesignerene. Her fraviker vi kravet om de nominerte må ha vært etablert med eget firma eller jobber i en salong de siste 12 månedene. De nominerte må derimot være ferdig og ha bestått sin utdanning.

 

Fagjury i kategorien ÅRETS NYKOMMER er:
Jan Arnold Nordstrom
Lezlie McConnell
Helena Biggs
Linn Himberg Larsen
Madeleine Forsell

ÅRETS NAILFLUENCER

Stadig mer av inspirasjonen, informasjonen og fellesskapet vårt deles gjennom sosiale medier. Årets nailfluencer er en pådriver til dette fellesskapet, og deler sitt arbeid på en profesjonell og inspirerende måte. Årets nailfluencer går til en aktiv og hardtarbeidende norskbasert profil som er med på å løfte bransjen med gode bilder og videoer, hyppige oppdateringer og en generelt god og profesjonell profil i sosiale medier og egne kanaler. Jobben som legges ned av kandidatene skal være med på å heve bransjens synlighet og negledesignere som viser sin faglige dyktighet og profesjonalitet på en slik måte at det styrker både den enkeltes virksomhet og morgendagens bransje.

 

Fagjury i kategorien ÅRETS NAILFLUENSER er:
Marianne Jemtegård
Fee Wallace
Samantha Sweet
Helena Biggs

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies