– Livet er bedre med glitter i hverdagen

Publisert: 22.09.2020

Møt vår fantastiske Light Elegance-ambassadør Torill Kristiansen!

 

Vi på NeglAkademiet er så stolte og glade over å presentere talentet Torill som Light Elegance ambassadør i Norge. Følg henne på @nailsbytori.k og besøk salongen hennes neste gang du svinger forbi Hell i vakre Trøndelag.

 

En lynkjapp spørsmålsrunde var på sin plass, synes vi. Selv for ultra-travle negldesignere med fulle lister.

 

Hva er det aller beste med å være negldesigner?

– Det beste med å være negldesigner er at ingen dager er like, man får være utrolig kreativ og man møter så mange fantastiske mennesker i denne jobben. Og dessuten så er jo livet alltid litt bedre med glitter i hverdagen.

 

Hva er årsaken til at du velger å jobbe med Light Elegance?

– Kvalitet og bredt utvalg er utrolig viktig for meg og der er Light Elegance uslåelig. Det finnes noe for enhver negldesigner OG enhver kunde. De er også supergode på skolering rundt kjemi, og det er viktig.

 

Hva er viktig for deg når du poster neglebilder i sosiale medier?

– Det er viktig for meg å få frem farvene på best mulig måte. Er også opptatt av å legge ut mye av det vi kaller “bruksnegler”, da dette er negler for folk flest. Jeg ønsker at de som ser bildene, skal kunne assosiere seg med settene jeg lager.

 

Hvor henter du inspirasjon til de fantastiske neglene du kreerer?

– Jeg inspireres av naturen og årstidene. Av kundene mine og andre dyktige negldesignere.

 

Hvilke trender ser du i bransjen denne høsten?

– Trendene denne høsten vil være variert mellom kalde og varme farver, tror jeg. Gjerne i kombinasjon. Og mer glitter på neglene enn vi kanskje hadde ifjor høst.


Artikler om Negl, hånd og fot

Sharing is caring – vis oss dine sommernegler og vinn premier hver uke!  Vi på NeglAkademiet vet hvor…

Vi er stolte over å presentere NeglAkademiets siste tilskudd blant ambassadører: Irene Wessel. Med en overlegen pasjon for…

Jakten på det neste stjerneproduktet for profesjonelle negledesignere slutter aldri for CND. Den aller siste nyheten skaper begeistring…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies